Реклама / Ads
7| 5481 |23.03.2023 АКТУАЛНО

Стефан Гамизов: Кражбите и корупцията при правителства на Радев достигнаха най-високите достижения на ГЕРБ-ДПС

.
Стефан Гамизов
Кражбите и корупцията при служебните правителства на Радев достигнаха най-високите достижения на ГЕРБ-ДПС-санкционирани-олигарси. Това не ме изненадва, защото все пак мащабната корупция и държавен тероризъм, са издигнати на най-високо професионално равнище в Русия, а например сега, както много пъти отбелязах, енергетиката се управлява от Румен Петков и Богомил Манчев, които публично се свързват сами с Русия.
 

Не казвам нещо лошо за тези двама души, но са близки с Русия, а не с България, а Русия, пак да кажа, официално е обявена за “държава спонсор на тероризма”.

 

Как Румен Радев ”избра” Румен Петков за свой енергиен ментор в момент на военна агресия на Русия срещу Украйна, когато всички цивилизовани държави са срещу руската тирания и диктатура?


Защо партиите не обсъждат като условие за създаване на правителство отстраняването на Радев?


Руската диктатура има ключови хора във всяка партия, които получават много пари за предателството си.Защо няма арестувани за престъпления срещу републиката политически лица?


Предателството, шпионството и вредителството, каквото ежедневно се върши от министри на Радев, е цялата първа глава от престъпленията по НК.


Както казах много пъти, живеем в руски военен хибриден преврат, но това не го променя да не е военен, което повдига въпроси, защо българската армия не защитава териториалната цялост на България (анексията на територия от Русия от Лукойл) и защо не е възстановила суверинитета над пристанището “Росенец”?


Защо Турски Поток функционира? Той предоставя основното финансиране на Путин за войната в Украйна и хибридната срещу България. България, благодарение на Радев и Борисов е под руска хибридна окупация, която помита всичко по пътя си, насаждайки чувство на безнадеждност, каквото има във всяко окупирано от руснаците украинско населено място.


България обаче не е Украйна, официално не е във война с Русия, както и е член на НАТО и ЕС. Българи, събуждайте се и погледнете през прозореца! Над държавните ни сгради се вее руското окупационно знаме!!!


Само ви се привижда българското!!!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 10104 |21.03.2023 Гамизов: Руската диктатура ни смля буквално с хибриден преврат . 0| 21290 |03.09.2022 Стефан Гамизов за пропуснатото покрай ушите от Помпео и рушветите от енергийната престъпност . 0| 5729 |23.05.2022 Стефан Гамизов: Чрез енергетиката руснаците още контролират и парализират България . 0| 19815 |18.05.2022 Стефан Гамизов: В НЕК са се окопали хора на ГЕРБ и ДПС, а повредата в ПАВЕЦ ”Чаира” е за 2 милиарда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads