Реклама / Ads
22| 10679 |01.07.2011 АКТУАЛНО

Доковски умишлено подпален, пострадал и синът му

.
Марчело Доковски
Пожарникари открили тялото на вече мъртвия Доковски. Едната от версиите е умишлен палеж. При инцидента е пострадал и 15-годишният син на Доковски. Той е настанен в „Пирогов”.
 

Единият от управителите на столичния Център за градска мобилност, инж. Марчело Доковски, който отговаряше за поделението Паркиране и мобилност, загина при пожар в София. Пристигналите на място пожарникари открили тялото на вече мъртвия Доковски, който е на 45 години. На терасата на апартамента, който се намира на 8 етаж в блок 32 в кв. "Белите брези", е открито 15-годишно момче.

Съседка на семейството обяснила пред пожарникарите, че Доковски влязъл в горящото жилище, за да спаси детето. Мъжът обаче се задушил и починал. Междувременно фотограф на Frognews.bg снима мерцедес до блока, който е горял по същото време с апартамента на Доковски. Съседи разказаха, че самият той имал кола от същия модел и дори предположиха, че съвпадението не е случайно и загатнаха за вероятен атентат


Погрешно запаленият мерцедес
Снимки: Стефан Димитров

Междувременно стана ясно, че 15-годишното момче подало сигнал за пожара на телефон 160
. Инцидентът е станал около 23 часа снощи в апартамент на осмия етаж. Обадило се и на родителите си, които били извън жилището. Бащата се втурнал да го спасява. При пристигане на пожарникарите той е бил в много тежко състояние и впоследствие починал. Момчето не е тежко пострадало. Пожарът е бил локализиран. Имало е сериозно задимяване. Все още не е ясна причината за пожара.



Марчело Доковски е завършил Киевското висше танково-инженерно училище, има и бакалавърска степен по бизнесадминистрация от НБУ. Работил е 12 години в армията. Бил е началник на автотранспорта към „Столичен електротранспорт“. От 2005 до 2009 г. е оглавявал отдел „Автобаза“ към „Паркинги и гаражи“. През 2009 година бе избран за управител на дружеството – вече слято със СКГТ в новата компания „Център за градска мобилност“.



Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6897 |30.06.2011 Нови ежедневници се надцакват за читатели . 41| 6958 |30.06.2011 Българи от цял свят скочиха в защита на свой събрат от Македония . 49| 14510 |28.06.2011 Филип Киркоров проклина българското черноморие . 27| 7027 |27.06.2011 О. Стефанов: За някои заливането с помия и заплахите са бизнес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads