Реклама / Ads
0| 14333 |20.08.2022 АКТУАЛНО

Фандъкова с поредна „гениална“ идея: Любуваш се на чужди забележителности, докато чакаш очукания смърдящ софийски рейс

.
Източник: Тук не е Амстердам, Facebook
Поредна „невероятна“ хрумка на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Този път на „идейната“ кметица й се е родила гениалната идея да облепи няколко спирки на градския транспорт със забележителности от чужбина. Дали решението й не е породено от факта, че продуцираните от ГЕРБ в София вече 17 години забележителности не са за много-много гледане, можем само да гадаем. Не е ясно и колко точно пари са отишли за тази неочаквана идея.
 

Ясно е едно – вместо да се захване да смени очуканите трамваи и автобуси без климатик и вентилация, скучаещата Йорданка Фандъкова, обзета от нетърпеливо очакване на края на кметския си мандат, подема нова инициатива – напълно ненужна за никому.

 

Нещо повече – г-жа Фандъкова била „патрон на инициативата“. Само припомняме, че в повечет случаи, в които софийската кметица е патрон на нещо, то автоматично попада в графата „ремонт на ремонта“, „обектът е много тежък“, „тук няма как да стане“ и „тук не е Амстердам“.

 

„Новите визии на спирките се реализират в рамките на инициативата „Изкуство за дипломация“ и са подкрепени от посолствата на различни държави. Вероятно в тези държави техните спирки са облепени със забележителности от София, за да напомнят на техните жители как можеха да изглеждат градовете им, ако се управляваха от глупаци, идиоти, корумпирани некадърници и безсрамни крадци“, предполагат иронично и от Фейсбук групата „Тук не е Амстердам“.

 

„За да отпразнува поредния гербаджийски успех, г-жа Кметът отишла със служебната кола да се снима на една от облепените спирки заедно с швейцарския посланик. На щастливото събитие дошъл с неговата си кола и председателят на СОС и бъдещ кандидат за кмет от ОПГ „ГЕРБ“ Георги Георгиев, който вече ще се появява залепен като сопол за Фандъкова на всички нейни блудкави ПиАр „инспекции“, защото ОПГ-то трябва да му осигури максимално медийно внимание към неговата безинтересна и никому неизвестна персона“, пишат още те.

 

 

 

А ако ви е интересно къде можете да се полюбувате на чуждите забележителности, докато чакате очукания смърдящ софийски автобус, цъкнете тук.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 12945 |31.01.2022 Зам.-кметът Кръстев “прехвърли горещия картоф” към Фандъкова за уличното осветление . 10| 19736 |05.10.2021 Иво Божков за назначението на Иво Иванов: Имам чувството, че Фандъкова иска да бъде изгонена с павета . 48| 16684 |18.02.2021 Експертът Еленко Божков: Позицията на ЧЕЗ е размазваща, Фандъкова да подаде оставка заради шахтата - убиец . 20| 5967 |18.02.2021 Смъртта на детето било престъпление, но Фандъкова не поема отговорност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads