Реклама / Ads
6| 11283 |21.11.2017 АКТУАЛНО

„Спаси София“ организира протест #Данчеслез

.
Инициативата „Спаси София“ организира протестно шествие срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова. В страницата на „Спаси София“ се посочва, че протестът е за цялостно творчество.
 

„Нека заедно извървим пътя до общината на ул. Московска 33 и да покажем силното ни несъгласие с начина, по който се управлява нашия град. Некачествените ремонти, замърсяването на въздуха, провалите в областта на градския и велотранспорта, презастрояването и заличаването на архитектурното наследство - теми, които вълнуват и засягат всеки един от нас“, се казва в съобщението на интернет страницата.

 

„Независимо от вашите конкретни проблеми, приоритети или квартал, в който живеете, нека покажем на Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, че отдавна дойде времето да се вслуша в нашите проблеми и да защити правото ни да живеем в здравословен, устойчив и приятен град. А ако тя не е готова да го стори - тогава дружно да извикаме Данче слез“, допълват от „Спаси София“.

 

„Не бива да сме безучастни и вечно мрънкащи у дома. Третият мандат на кмета е белязан от поредица скандали, провалени проекти и ремонти, както и вредни за града политики - повишението на цената на билета, недостатъчен и нередовен градски транспорт, аматьорски велоалеи, ремонтите на Дондуков, Шипченски проход, Цариградско шосе, автомобилен хаос и опасно замърсяване, липсата на базова инфраструктура, разрушаване на паметниците на културата, ориенталска визия вместо красива европейска столица… достатъчно причини да вярваме, че без нов начин на управление, София ще продължи да става все по-непоносим град за живот. Затова призоваваме всеки да се присъедини към протеста за една по-нормална София, водена от отговорни и проактивни управници. Хора с размах и визия, а не с куп оправдания! Ще се видим в неделя“, се казва още в съобщението.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4429 |21.11.2017 Екопротестъри искат оставката на министър Нено Димов . 2| 3930 |21.11.2017 Протест заради убит на зебра ученик в Бургаско . 0| 4180 |19.11.2017 Жители на ”Владая” и ”Княжево” протестират за по-добра инфраструктура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads