Реклама / Ads
65| 37323 |13.10.2020 АКТУАЛНО

ГДБОП нахлува при невинни хора с бебе, бие, връзва ги, пуска им електрошок и им крещи ”боклуци”

.
Служители на ГДБОП са нахлули с взлом по погрешка в апартамент в столичния квартал „Левски-Г“ преди няколко дни по време на акция срещу група за рекет и имотни измами. Те били и ритали невинните хора с 4-месечно бебе, сложили им белезници, пуснали им електрошок и ги наричали боклуци. Заканили се, че ще ги дават по телевизията. Това разкри по БТВ Десислава Крумова, която е майка на потърпевшата жена и пряк свидетел на грозните сцени.
 

Ето и нейният разтърсващ разказ за случилото се:

„ Беше малко преди 6 часа сутринта. Събудих се заради голям трясък. Попитах какво става, а един господин вика: Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП,  отиваме срещу вас“. Ама как срещу нас-там живее младо семейство, което има бебе? Гледам много хора с качулки и автомати, започнаха да викат и крещят: „Боклуци, млъкнете, телефоните дайте“.





Само ме наричаха боклук, млъкни. Аз и дъщеря ми плачехме. В това време разбиваха. Дъщеря ми каза: „Мамо, убиват ни“. Те просто влизаха и не ги интересуваше нищо от това, което се опитвахме да кажем.  

 

Исках да ми обяснят какво става. Те казаха, че ще разберем по телевизията. След това разбрах как са ги били, а дъщеря ми е е с 4-месечно бебе. И нея са я ритали.

Линейката дойде след един час и нещо. Полицията не ни потърси. За какво влязоха, никой до момента не каза. Като дойде шефът, обясни, че стават грешки. Един ми каза: „Еми госпожо, навигацията ни доведе до вас“.

 

Не е нормално да нямаш никаква сигурност в тази държава. Зет ми целият ден бе вдигнал кръвно, дъщеря ми се оплакваше, че я болят гърдите. И в момента я боли гръбнака, тя роди със секцио. През два часа се будим, да не би някой да влезе. Как да сме спокойни по домовете си? Как да продължим да живеем с този стрес?! Ще си търсим правата докрай. Ние сме първите, които са потърпевши. Ами, ако детето бе по-голямо и си беше глътнало езика. Дъщеря ми е родилка. Най-малкият проблем е вратата. Психиката е проблем, това е.

 

Като си вършат тези изпълнения, нека полицаите да бъдат отговорни. Нека хората да живият спокойно по домовете си. Нали затова е демокрация. Всеки бърка, но и да си престъпник, това не е начина да влезеш в един дом“, обясни възмутената жена.  





Пострадалият мъж скри лицето си пред камерата. Той допълни картината на изживявания ужас: „Бях на земята без да се съпротивлявам. Усещах удари по главата и гърба. Ритаха жена ми, бях безсилен. Пуснаха ми електрошок. Попитах защо се налага това, а те казаха: „Боклук, млъкни“. След няколко минути попитаха за име, което ние не познаваме. Питаха дали съм Станислав, а аз такова лице не познавам. Тогава разбраха, че са сгрешили. Свалиха белезниците и излязоха. Никой не се извини. След половин час дойде шефът на отдела и се извини, като каза, че такива грешки се случвали“.

 

От ГДБОП на този епат се оправдават само с вътрешна проверка на случая.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 11149 |16.01.2019 Цв. Василев: Спецпрокуратурата и Бисер Лазов действат като ОПГ с цел репресия срещу невинни хора . 21| 20522 |20.07.2018 Кулезич пред Фрог: Да се спре нахлуването на ченгесарската мафия в радио „Свободна Европа“ . 15| 12252 |28.06.2018 Илиан Тодоров от „Атака” сезира ГДБОП за публикуван във Фрог документ . 3| 8583 |21.08.2017 Само във Фрог: Закриват прехваления център за борба с контрабандата в ГДБОП?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads