Реклама / Ads
13| 10537 |25.10.2019 АКТУАЛНО

Как Малина Едрева, дружка на Фандъкова, построи града на бъдещето

.
Това описва Едрева преди изборите... Източник: БГНЕС
Малина Едрева, първа приятелка на Йорданка Фандъкова, която отново напира да покори столичния кметски Олимп казала в предизборно (не)платено интервю, напълно откровено: ”В момента има нов импулс пред София, можем да направим не просто стъпка, а голяма крачка към град на бъдещето. И, не не говоря, за някакво далечно бъдеще, а за бъдещето ни сега.
 

И ние всички, наистина всички хора в столицата, можем да участваме и сами да управляваме този процес. Как ще стане това? Предлагаме конкретна програма, конкретни проекти, конкретни срокове, конкретни финансови ангажименти за това София да е град на хората. Това е важно в момента – доверието".

 

Толкова е вълнуващо, че човек може да се удави в море от сълзи на умиление. Как само го могат тия даскалици…

 

Приятелката на политскалалазката рекла още: „Едно нещо изстрадах много, и лично, и като съветник (общински освен сърдечно личен) – ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“. Най-големият ни пропуск беше, че не обяснихме на съгражданите ни преди началото на работата мащабите на тази реконструкция, допуснахме те да не чуят сроковете, не отчетохме притесненията. Да, взехме мерки, опитахме се и помогнахме, но пропускът остана. Вече си взехме поука и имаме конкретни решения, за да не поставяме хората на София в подобна ситуация“.

 

Пак сълзи, пак сополи…

 

Но и това не е всичко от откровенията на мадам Едрева. „Корупция, - донарежда мозайката от истини тя, - с внушения, размахване на обвинения и липсата на конкретика не се решава. Има само един механизъм за решаване на проблема – създаване на ясни правила, контрол и при нарушения – подаване на сигнал до съответните отговорни институции. Това е. Всичко останало са само приказки, които стават изключително гръмотевични по време на избори. ГЕРБ и лично кметът Фандъкова имаме твърда и безкомпромисна политика да реагираме веднага при съмнения за корупционни практики".

 

Оркестърът свири туш. Пред такива слова дори антикорупционният Голиат Иван Гешев изглежда като пале...

 


.
Вълшебницата Едрева, която строи мечти...

 

Тръгваме в посоката, начертана от Едрева и откриваме града на бъдещето. Той обаче се казва Ауровил. Ще бъде универсален град, където всички хора от всички страни могат да живеят в мир и хармония, независимо от вярата, политическата ангажираност и националността. Целта на Ауровил е да се реализира единството на човечеството. Ще бъде построен в южната част на Индия и е проектиран от френския архитект Роже Анжер.
.
Във "Факутето" още не са научили голямата новина...   Снимка: БГНЕС

Докато обаче Роже се мотае, нашите Фандъкова и Едрева, запретват ръкави и за нула време реализират мечтата на човечеството в Софийското поле. Ебати!

 

На това място в пиеската се появява Бойко Борисов, който разкрива цялата истина, за която Едрева от скромност премълчава - проектът „Галактика“. Създаване на идеална държава. Неслучайно напоследък се откриват все нови и нови магистрали, заводи, преизпълняват се петилетни планове – т.е. България е „Галактика“. Така че изхвърлете всички статистики, хленчещи пенсионери, недоубити демократи и прочие сволоч. Бъдещето идва на крилете на Фандъкова и Едрева – засега.

 

А корупцията, драги съкилийници в затворническото общежитие Б-я, ще отпадне, защото в идеалния град и идеалната държава всички ще живеят като корумпирани политици и магистрати, сиреч богато и пребогато.

 

Добре е, дори по време на избори, човек да не лъже чак толкова много. Ще се събуди някой ден и ще установи, че ръката му е в контакта...

 

Фрог нюз

 

П.П. Малина Едрева е председател на групата на ГЕРБ в Столична община.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 24069 |25.10.2019 Ето ги четиримата съдии, които гласуваха против Гешев . 9| 6406 |23.10.2019 Борисов чу ”Репортери без граници” - прави разпространението на вестници държавно . 15| 11697 |22.10.2019 Как българският народ посреща новината за падането на мониторинга . 20| 14720 |21.10.2019 Адв.Татяна Дончева пред ”Фрог” за делото „Баневи“: Прокуратурата прави каквото си иска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads