Реклама / Ads
2| 11774 |22.08.2013 АКТУАЛНО

Как да се върнем с буйна коса и съвършено тяло след ваканцията?

.
Пластичната и естетичната хирургия се радва на особено голям интерес в последно време. Заедно с това хората осъзнават, че макар и с цел разкрасяване, става въпрос все пак за операция, която може да бъде много рискована, ако специалистите, апаратурата и болничната база не са на достатъчно високо ниво. Именно затова хората започнаха да търсят по-качествено обслужване.
 

Това разказа пред Фрогнюз Ивета Янакиева, мениджър в Medical Karaci Tours („Медикал Караджъ Турс”). Дестинацията е Турция, а изборът й съвсем не е случаен - в последните години страната светкавично се разви като дестинация за медицински туризъм.

Правителството на южната ни съседка непрекъснато обмисля и приема закони, с които да улесни туриста и да направи медицинските услуги още по-достъпни. Предвижда се дори да има зони без облагане с данъци, разказа Ивета Янакиева.

Най-голям е интересът към присаждането на коса. Методът е чрез извличане на фоликуларни единици, което означава, че от частите на косата, където тя е неувредена, се взимат косъмчета с коренчетата им и се присаждат на проблемните места. Мъжете са по-редовни клиенти за тази процедура, тъй като проблемът с оплешивяването при тях е по-често срещан. Услугата, разбира се, се предлага и за жени.  

Цените в Medical Karaci Tours започват от около 3700 лв. за 3000 присадки. Цената може да стигне и до 10 – 11 хил. лв., в зависимост от необходимия брой присадки, включените поддържащи терапии и медикаменти, възможността за избор на луксозна клиника и т.н . В България тези цени са до три пъти по-високи, а в същотото време липсват доктори, които са отлично обучени и тясно специализирани в извършването на процедурите по присаждане на коса.

Много е важно как ще бъдат поставени присадките. Въпреки че няма коса, съществува естествен ъгъл на растеж, който трябва да бъде внимателно изследван и спазван при присаждането, за да може косата да изглежда напълно естествено. Наруши ли се посоката на растеж на косата, резултатите са плашещи. Съществуват и още редица особености, които е изключително важно да се вземат предвид.   

За всички интервенции пакетите на Medical Karaci Tours включват прегледи преди и след извършване на процедурата; всички медикаменти и анестезията, нужни по време на операцията; болничният престой и трансферите в деня на операцията от хотела до клиниката. На място координатор, който владее отлично български, турски и английски език се грижи за пациентите. Единственото нещо, което не е включено в цената, са хотелско настаняване и транспорт, предвид индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Много хора предпочитат да си направят например първо екскурзия и след това да се подложат на процедурите за разкрасяване. В такива случаи те се присъединяват към туристическа група и след това остават, за да се оперират.

Особено голям интерес има и към уголемяване на бюста. След консултация, дамите са свободни сами да изберат марка, размер и вид на имплантите. Предимството е, че независимо какъв е изборът им, няма никакви доплащания. За сравнение в България, ако пациентката желае по-висок клас импланти, ще й се наложи да доплати сериозна сума.

Други процедури, към които има по-голям интерес са липосукцията, корекцията на носа и абдоминопластиката.

Най-рядко се търсят процедурите от сферата на гинекологичната естетика. Те са свързани с проблеми, които са често срещани при жените, но за съжаление обикновено остават неразрешени, заради неудобството да се коментират. Medical Karaci Tours предлага лечение с изключително модерна техника. Тези интервенции се извършват с лазер, безкръвни са, не се изискват анестезии и периодът за възстановяване е изключително кратък. От фирмата се надяват, че подобно улеснено и модерно лечение, ще стимулира жените, които имат нужда да потърсят помощ.

За разнообразието от пластики, на които може да се подложите, прочетете повече на medical.karacitours.bg.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7823 |13.08.2013 Прекрасно - дъжд от падащи звезди . 3| 10765 |12.08.2013 Дъжд от "падащи звезди" тази нощ . 14| 9303 |11.08.2013 Скандална афера в поръчка за броене на делфини по българското крайбрежие. . 5| 6674 |10.08.2013 Отворете си очите за България и Румъния!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads