Реклама / Ads
0| 4378 |13.07.2021 АКТУАЛНО

Кои са най-предпочитаните виртуални спортове

.
Виртуалните спортове заеха достойна позиция в платформите на букмейкърите и анализаторите наблюдават един доста засилен интерес от страна на клиентите. Не е трудно да открием, че и редица запалянковци доказаха една от много важна теория - всичко, на което може да се направи прогноза ще спечели вниманието им.
 

Добрата новина е, че е достатъчно да разгледаме този анализ на бранда Palms Bet и да открием една от най-красивите и разнообразни секции на пазара.

 

Операторът не само ни предоставя възможности за забавление, но и ни гарантира доста висок реализъм. Какво обаче са виртуалните спортове и защо понякога се бъркат с електронните. На първо място това са спортни симулации, в които нито един човек няма влияние - всичко се случва с помощта на компютър. Вместо да гледаме една по-дълга спортна среща, наблюдаваме само най-важните моменти. Някои от най-популярните дисциплини, които ще открием и в сайта на този оператор са футбол, конни надбягвания, гонки с хрътки, автомобилни състезания, хокей на лед, тенис на маса и някои по-нетрадиционни игри като бинго, лотария и състезателна рулетка. Последните три не са точно спортове, но понеже работят на същия принцип, са поставени в тази категория.

 

Ако трябва да говорим за реализъм, виртуалните спортове го изпълняват, при това с особена точност. Макар и самите дисциплини да не са обвързани с нито една спортна лига или асоциация, откриваме, че спортната форма на отборите е доста адекватна. Как се определя победителят? За целта ще се наложи да обясним малко по-подробно как работят самите виртуални спортове. Имаме красива анимация и доста добра графика, те са поверени на изкуствен интелект, но победителят се определя с програма - генератор на случайни числа. Това е може би една от най-елементарните програми и една от първите, които учениците учат. Функцията на генератора е точно такава - да дава случайни числа при поискване. Принципът на работа се определя по следния начин.

 

Да си представим, че имаме два отбора, като единият е по-силен, а другият е по-слаб. Същият пример важи за всеки друг виртуален спорт, просто там участниците са повече. Всеки отбор има цифрова стойност на база неговата форма, в този случай нека вземем за пример Манчестър Сити и Фулъм. Гражданите получават числово изражение от 1 до 13, докато Фулъм получава числата от 14 до 20. Това е пример и не можем да знаем какви са стойностите, те никога не са известни. При стартирането на играта, генераторът трябва да подава числа от 1 до 20. Всяко едно е точка за конкретния отбор, спрямо неговото изражение. Победител е този, който първи направи 100 точки. Често сме чували, че самият генератор може да се манипулира, но това не е точно така.

 

Можете спокойно да проверите неговия принцип на работа в интернет и да се опитате да познаете реда на подаване на цифрите. Ще ви спестим малко време и ще напомним, че дори някои от големите имена в съвременната математика не могат да изчислят настроенията на тази програма. Обикновено точно това прави и някои по-интересни обрати. В Английското първенство, което отново даваме само като пример, откриваме и някои изненади и след като всичко е в ръцете на електронната форма на зара, той може да ни изненада, както се случва и в реалните дербита. След като установихме системата на работа, към какво да се насочим? Изборът е изцяло ваш, а ако вярваме на анализаторите, всяка една дисциплина има своите положителни страни.

 

В хокея ще открием скорост на игра и доста тежки срещи. Графиката там е доста добра и можем да забележим дори отражението на леда. Ще ви разочароваме, но ръкопашните битки са изключени. При футбола имаме няколко първенства и лицензирани отбори, които ни позволяват да се потопим още малко в реализма. Конните надбягвания са за онези почитатели, които искат да чуят грохота на копита и да видят дигиталните жребци да препускат на хиподрума - това е един от бързите спортове, който носи доста висок реализъм. Същото важи и при хрътките, но нека не забравяме, че тук поне няма да има сърдити еко защитници с мнение, че се експлоатират животни.

 

 Нека не забравяме и тенисът на маса, в който удоволствието е гарантирано и веднага ще обясним защо - скоростта на игра и триковете, които дигиталните атлети правят е повече от впечатляващ. И точно това не трябва да ни изненадва по никакъв начин. Виртуалните спортове са добро допълнение и никога не спират своята дейност, следователно винаги сте близо до следващото голямо дерби.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4372 |12.07.2021 ”Ройтерс”: Вторите избори в България не излъчиха ясен победител . 33| 7194 |09.07.2021 Радев за санкциите ”Магнитски” пред конгресмени от САЩ: Това е ясен знак . 23| 14958 |09.07.2021 Преди една година! Народът този път поиска от себе си за себе си! /видео/ . 10| 10220 |08.07.2021 ГЕРБ платили 1,65 млрд. лева за нови магистрали - без конкурси и раздадени средства в аванс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads