Реклама / Ads
0| 8244 |30.04.2022 АКТУАЛНО

Любомир Аламанов: 21 причини да се създават толкова много пропутински партии

.
Янев прави нова национал-патриотична, т.е. пропутинска партия. Отцепници от ИТН правят нова национал-патриотична, т.е. пропутинска партия. Мая Манолова дава заявка, че нейната нова групировка ще е национал-патриотична, т.е. пропутинска.
 

Чудите се защо възникват толкова много почти еднакви структури? И то при положение, че вече има изумително много подобни организации – от сегашните парламентаристи на Възраждане, през бившите управляващи, чак до динковци и „все остальная …“. А всички те се борят за едни 15% от избирателите, и то при най-благосклонни прогнози.

 

Дали е случайно?


Отговорът е, че както винаги, когато се наблюдава странна тенденция, тя е целенасоченa. Ето поне 21 причини да се създават толкова много пропутински партии:


1. На фона на само 3 или 4 проевропейски партии, създаването на 20, 30 или 50 пропутински структури изглежда впечатляващо.
2. Създава се усещането, че хората с путинистка нагласа са в пъти повече.
3. Забравя се, че 65% от българите твърдо искат да сме част от ЕС.
4. Забравя се, само 15% от българите твърдо искат да излезем от ЕС.
5. Забравя се, че 95% от емигриралите или временно отиващите за работа или учене, отиват в страни от ЕС.
6. Забравя се, че от времето на Левски и Ботев националният интерес на България е да сме силно развита европейска страна.
7. Забравя се, че комунистите путинисти на два пъти са отправяли молби да станем 16та република на СССР.
8. Така се прави България още по-зависима от путинисткия режим.
9. Дава се основания на някои тв-водещи да говорят в ефир, че "българите сме русофилско общество". Независимо от реалните данни на социологическите изследвания.
10. Дава се основание на пишман анализатори да лъжат по медиите, че щом има толкова много национал-патриотични, т.е. путинистки партии, то значи хората ги искат.
11. Дава се основание на пишман социолози да неглижират реалните данни, а да създават измислици за уж огромната любов на българите към Путин.
12. Дава се основание на някои тв-водещи да канят предимно национал-патриотични представители, да си развиват опорните точки от екраните. Все пак, има цели 50 такива партии, а само 3 или 4 проевропейски.
13. Дава се основание в тв-диспути да участват повече национал-патриотични, т.е. пропутински представители.
14. В бъдеща предизборна кампания всяка партия ще има равно количество време в ефир. Т.е. 50 на 4 в полза на национал-патриотичните, т.е. пропутински партии.
15. Създава се усещане, че огромната част от интелигенцията и политическата класа са пропутински настроени.
16. Дава се възможност за политически натиск върху масовата публика.
17. Служи като инструмент за натиск върху интелигенцията.
18. Служи като инструмент за натиск върху проевропейските партии.
19. Легитимиране на огромен брой псевдо-патриоти, които да ръсят глупости и да внушават как трябва да сведем глава пред диктатора.
20. Служи като инструмент за натиск върху масовата публика да не протестира.
21. Служи като инструмент за всяване на отчаяние у хората, че огромен брой българи са путинисти.


Да, колкото и да изглежда безсмислено на пръв поглед, създаването на много национал-патриотични, т.е. пропутински партии носи много ползи. За самите протутинските партии. И за самия путински режим. Но не и за нас. Защото това са целенасочени действия за откъсването ни от цивилизационния ни избор и проевропейскате ни насоченост, и връщане в орбита на диктатора и вечно управление на пропутински измамници с нагласа да крадат евровондове.


Никаква политика, само още едно оръжие в пропутинската комуникационна война, която се води срещу цивилизационния избор на България да сме част от нормалния демократичен свят.


Ако медиите не искат да стават съучастници на тази война, трябва да помнят, че няма 50 на 4 партии. Не трябва да дават поле за изява 50 към 4. Защото не е вярно, лъжат ги. Истината е, че има само две гледни точки – одобрение или неодобрение към диктаторския режим. И 65% от българите твърдо искат да сме част от ЕС.


Нека пак да повторим - 65 % твърдо искат да сме част от ЕС. Затова - да не оставяме измамните емисари на режима да сипят лъжите и отровата си.


И да, тези 4 проевропейски, продемократични партии трябва да засилят публичното говорене, за да компенсират пропутинската пропаганда на останалите 50.


Спокоен ден!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5871 |27.09.2021 Геологът инж. Любомир Ангелов: Свлачището при Алепу се разрастваше опасно трябваше да бъде спряно . 8| 12910 |21.06.2021 Любомир Дацов: Плащали сме заплата на здравен министър без да го заслужава . 5| 7118 |11.05.2021 Любомир Аламанов: Разследващи действия на служебното правителство няма да е реваншизъм . 30| 12087 |04.09.2020 Любомир Кючуков: Борисов се превръща в трън в петата на Европейския съюз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads