Реклама / Ads
47| 15002 |28.11.2011 АКТУАЛНО

Михнева свила апартамент на любовник, обявила го за мъртвец

.
Маргарита Михнева
Скандалът между Ахинора Куманова, по-известна като Нора Нова и журналистката Маргарита Михнева, разиграл се в ефира на ТВ 7, се оказа прелюдия към нещо по-интересно.
 

 

Съседската свада между двете знаменитости започнала със стария автомобил на певицата, който тя решила да подари на детска градина.

 

Провокирана с лични нападки и лъжи на Михнева в ефира на Нова ТВ Нора Нова отвърнала на удара с контраудар, обвинявайки журналистката, че е откраднала жилището, в което живее.

 

За да разсее всякакви съмнения за  истинността на твърденията на Нора Нова, вощета Люба Кулезич сюрпризира зрителите със свое миниразследване – от кого, как и дали Михнева е откраднала жилището. Тя беше поканила в студиото австриеца Адолф Хубнер, който твърди, че той е човекът, чийто апартамент откраднала известната разследваща журналистка. 


В ефира на ТВ 7 Адолф Хубнер, който бе обявен преди години за "покойник",  разказа, че през 90-те е имал бизнес в България. По това време се запознал с журналистката Маргарита Михнева. В този момент тя била в тежко положение, тъкмо била  махната от БНТ. Постепенно двамата станали интимно близки, той й е помагал, като всеки месец и оставял по 1000 долара, за да може да покрива разходите си. Купил и кола, после друга. В този период бил всичко за  Михнева, която, както той сам твърди, обичал. Но те никога не станали партньори в бизнеса, уточнява Хубнер.


Като частно лице той нямал право да си купи жилище и фирмата му го закупила. Платил го с лични средства, ремонтирал го. После обаче Михнева подала жалба срещу него в Австрия, в която твърдяла, че е престъпник. Предупреждавала го да не идва в България, защото ще му се случи нещо лошо.


Той все пак събрал смелост и дошъл у нас, отишъл в кооперацията, но жилището било заключено. Върнал се в Австрия и чрез посолството там направил проучване, от което станало ясно, че апартаментът вече принадлежи на Михнева. Завел дело у нас, от което станала ясно, че жилището е придобито чрез фалшив негов подпис.


Въпреки, че спечелил делото на първа инстанция,  на следващите две загубил. По думите му още тогава усещал, че на съда е оказван натиск. Затова се обърнал и към европейските институции. 

Сега Адолф Хубнер е възобновил делото. Той е категоричен, че няма да се откаже, докато не поправи стореното му зло.

 

Ще дойде денят, в който ще докажа, че съм прав, заяви той и добави, че никога не е очаквал подобно нещо от жената, която е обичал и на която е помагал толкова много.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10183 |25.11.2011 Медии и реклама се хванаха за гушите . 5| 11616 |23.11.2011 Режат ухото на шефа на АЕЦ . 20| 7388 |22.11.2011 Побоят над Николов е спасителен пояс за енергийната мафия . 53| 9778 |21.11.2011 За "българските съюзници на Дарко Митревски"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads