Реклама / Ads
1| 6430 |22.12.2021 АКТУАЛНО

Подаръци, които никой не иска да получи тази Коледа

.
Източник: БГНЕС
Има хора, за които е адски трудно да избират подаръци за своите близки и приятели. Въпреки че търсенето на най-подходящия дар започва седмици преди Коледа, накрая резултатът често може да се окаже е плачевен.
 

Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл в това“. Когато случаят е такъв, често по-добра идея е, когато пандемията позволява, да прекараш време с някого и да му покажеш своята признателност, вместо да харчиш пари за нещо, което изпраща грешно послание или кара получателя да се чувства неоценен.

 

Ароматизирани свещи


.

 

Просто недей. Всички знаем, че ароматните свещи идват от щандовете с намалени стоки в магазините и повечето дори не миришат добре. Ароматните свещи са доста индивидуални, почти колкото парфюма, затова всеки трябва да си избере аромата, който ме допада. След като бъдат подарени, свещите често попадат в чекмеджето с боклуци или купчината за повторно подаряване.

 

Кантар


.

Много лош избор. Това е намек, че човекът трябва да вземе спешни мерки за външния си вид. Коледа е времето на богатите трапези, отрупани с тънки мезета и отбрани питиета и в никакъв случай не се мисли за диети.

 

Тиган или тенджера


.

Освен ако жената до вас не е помолила за подобен подарък, то в никакъв случай не й го подарявайте. Много дами обичат готвенето, но са единици тези, които ще се зарадват на тиган. Рискувате да си навлечете сериозни проблеми – седмици спане на дивана или още по-лошо – месец без секс.

 

Коледни сувенири


.

Ангелчета, чаши, панделки, шишарки… Все неща, които всеки се чуди къде да навре, за да не заемат много място. В краен случай може да вземете сувенир, но само като допълнение към основния подарък.

 

Чорапи и потници


.

 

Едва ли някой си мечтае за чорапи под елхата… Камо ли за потник! Освен, ако не е нелепа шега, по-добре не си и помисляйте за подобен подарък.

 

Крем против бръчки


.

 

Почти същото като кантара. Това е неподходящ подарък, дори за по-възрастни жени. Освен, че трудно ще уцелите типа кожа, това е начин да напомните на някого, че остарява.

 

Кошница с лакомства


.

Тя е клише. Щом съдържанието й изчезне, често се чудим какво да сторим с нея. И все пак, ако държите на нея, не слагайте бутилки с ликьори със странни цветове. Не се харесват от повечето хора.

 

Пуловер


.

Това е един от най-честите коледни подаръци. Да, практичен е, но е толкова тривиален. Това не важи за хора, които наистина обичат дебели и топли дрехи. В общият случай пуловерът не е най-добрият подарък за млада дама.

 

От сърце

 

Не забравяй, че в подаръка най-важно е вложеното послание, не цената, изработката и практичната полза от него. В основата на идеята да поднесеш подарък на някого трябва да е залегнало желанието да му кажеш „Благодаря!”. За това, че е до теб, че споделя времето си с теб.

 

Коледа е време за даване на любов, внимание, грижа, нежност, доброта и вяра. Ако успееш да подариш именно това на най- любимите ти хора, си успял да направиш най- добрият коледен дар. Защото няма нищо по-хубаво от дар от сърце!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 15264 |13.09.2021 Илиян Василев: На света няма политик или пиар, които да изчистят или прикрият срамотите Борисови . 10| 9358 |09.06.2021 МФ публикува списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите по ”Магнитски” . 34| 7566 |13.02.2021 Доц. Мангъров: Никой не носеше маска при свинския грип, някой манипулира хората безобразно . 0| 5865 |08.01.2021 Знаменитостите, които обожават да играят казино игри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads