Реклама / Ads
28| 52887 |09.06.2020 АКТУАЛНО

Осман Октай пред Фрог: Севдо, не се ”самоубивай” като Ахмед Емин!

.
Осман Октай
Чрез разкритията за Севда / бел. ред. Севдалина Арнаудова/, Васил Божков доказва връзката на премиера Бойко Борисов с парите, които е давал. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Ето какво още допълни той:
 

Севда е била преносител, както навремето е бил Ахмед Емин. Службите регистрираха тази му роля с  разработката на НСБОП „Лиани“.  С преносителите, обаче никой не знае какво може да се случи. Знаете, че Ахмед Емин плати с живота си за тази работа. Затова моят призив към пиара на Борисов е: "Севдо, не се "самоубивай" като Ахмед Емин.

 

Следващата стъпка на Божков е да докаже какво е правила Севда при него всеки месец. Така тя ще бъде хвърлена на вълците. Хазартният бос няма друг изход, освен по този начин да докаже пряката си връзка с Борисов и потока на парите към него.  Идеята е Борисов да бъде разобличен, а не да излиза винаги с тезата, че той няма нищо общо. Няма да се изненадам, ако един ден Севда стане защитен свидетел.  

 

На въпрос дали е изненадан от тузарското имение на пиарката на премиера, Октай допълни: „Аз ги знам тези неща, Ахмед Емин също направи вили като преносител на парите. Представете си, че носи сака при Бойко. Той  отваря и хвърля една пачка, като й казва: „Севде, вземи“. Бойко не може да не знае за нейните имотни сделки. Преносителството винаги се осребрява. Но Севда директно може да разобличи Борисов, а не Владислав Горанов“.

 

Попитан за разкритията на Арнаудова, че преди няколко години Божков си „поискал“ от нея,  Октай през смях каза: „Е тогава защо Борисов я праща, ако Божков й е мераклия. Дайте да не слизаме толкова ниско и да не говорим за порнография.  Щом Бойко е знаел за мерака на Божков защо я праща там?!  

 

Божков играе ва банк, за него връщане няма. Самият той се саморазобличава, че е участвал в  престъпление. Но по този начин доказва и престъплението на другите.

 

Самият въпрос на Божков към Борисов “Защо я пращаш при мен“, доказва, че Борисове е знаел всичко.  Убеден съм, че  Васил Божков няма да направи самостоятелен политически проект. Това и няма как да се случи.  Би могъл да се включи в някоя депутатска листа, както се случи с Делян Пеевски в ДПС“.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 14181 |02.06.2020 Атанас Атанасов пред Фрог: Парите са в торбите! Властта се крепи от корупцията . 1| 7127 |23.05.2020 Никола Бояджиев: Орденът с имената им е още един поклон пред делото на Светите братя . 0| 16117 |18.05.2020 Ултра скандал! Швейцарският главен прокурор пред импийчмънт заради неразследване на убийството на Магнитски . 8| 13107 |11.05.2020 Доцент Славов предупреди за опасност от възраждане на тоталитарни импулси у властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads