Реклама / Ads
36| 10595 |13.10.2014 АКТУАЛНО

Отец Боян Саръев пред Фрог: ДПС е мафия, Местан – сноб

.
Отец Боян Саръв Източник: Булфото
ДПС заобикаля законите, богатее и работи срещу българските интереси. Превърнало се е в особен политически дразнител за българския народ. Непрекъснато създава проблеми и политиците ни го използват да могат да влязат във властта, да могат чрез него да осъществяват своите комерсиални амбиции. ДПС е мафия, фирма, която богатее за себе си, коментира пред Фрог нюз отец Боян Саръев.
 

Местан е абсолютен сноб и позьор. Навремето е използвал благоразположението на комунистическата партия да се изучи, без да е влязъл заслужено, защото някога трудно се влизаше във висше учебно заведение. Такива като него се ползваха с протурски преференции. Влизаха с тройки и двойки. Местан правилно се е възползвал от тези привилегии на властта, но и се е отблагодарявал. Знаете, че той е бил агент Владимир Зидаров. Тези хора като него показват, че служат на всеки, който му носи изгода и богатства. Местан се надува като балон и при най-малкото докосване може да гръмне, смята отец Саръев.

 

ДПС има гласове в райони на България, където по принцип няма мюсюлмани. Това говори за масово и поголовно купуване на гласоподаватели. И вместо субсидията от държавата да отива за укрепване на партията, отива другаде. Виждаме, че всички наши политически сили, които се опитваха да се възползват от благоразположението на ДПС, се сринаха до нейното ниво. БСП от партия мастодонт се срина до една малка политическа партия. ДПС вече са почти втора политическа сила, без тях важно политическо решение не се взема. През 90-те години имаше един период, когато открито и цинично се заявяваше на нашите управляващи, че за всяко нещо ще чакат благоволението на Доган. Дали сега пряко или зазкулисно участва във властта е все едно, продължава духовникът.

 

В Кюстендил тези дни имаше митинги пред РИК срещу Александър Методиев – Бат Сали и бяха докарали едно магаре, на чийто гърди имаше табела с надпис: „Искам да съм депутат”. Това същото магаре, ако го обявят за лидер на ДПС, безпрекословно ще му се кланят и ще му падат в краката и Местан, и Доган и всички останали, без да си дадат сметка, че то е една безколесна твар, която не може да взема решения, но щом е посочено като депутат всички са длъжни да му се покоряват. По този начин се покорява и електоратът на ДПС.

 

Александър Методиев е най-малкият проблем на държавата. Много по-страшни неща има, които са задкулисни. Методиев е продукт на това беззаконие и задкулисие в ДПС. Движението да си направи ревизия на поведението. Хората му и без това си правят каквото си искат, но да не го правят толкова демонстративно, че да лазят по нервите на българския народ. Ако продължават така, един ден ще предизвикат етнически конфликт, предупреждава отец Боян Саръев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7124 |30.09.2014 Отец Никанор пред Фрог: Заради заемите България може да добива шистов газ . 0| 7282 |09.09.2013 „България си ти!“ Ви кани в приюта на Отец Иван в Нови Хан . 4| 8942 |17.07.2013 Мобилен лазерен център лекува кариесите при отец Иван . 10| 8136 |03.06.2013 Отец Иван купи квартал, за да подслони бездомни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads