Реклама / Ads
12| 7121 |30.09.2014 АКТУАЛНО

Отец Никанор пред Фрог: Заради заемите България може да добива шистов газ

.
Отец Никанор
България взема нов дълг на стойност 4 милиарда и половина. Какво би станало ако не можем да обслужваме заемите си? На този въпрос отговаря пред Фрог нюз отец Никанор, който преди да поема по пътя на духовното, е бил финансов анализатор.
 

Ако не можем да си върнем заемите, кредиторите ще диктуват определени финансови условия и страната трябва да ги изпълнява. Може да ни се наложи да добиваме шистов газ. Ще ни кажат: „Като внасяте руски газ, губите валута, затова си добивайте и даже продавайте”. Ставаме васали на някакви определени сили, които са наддържавни. Не е задължително те да са от ЕС, може да са от модерна малка азиатска държава, посочва отец Никанор.

 

Той коментира и случващото се с банкера Цветан Василев. „Навремето всеки можеше да изчезне, но властите го правиха тихомълком, спазваха приличие. Сега са 10 пъти по-нагли, отново всеки може да бъде изчезнат и ще те нарекат с всякакви имена и ще те покажат по всички телевизии. Нищо не се е променило, всеки от нас може да бъде смазан. Щом Василев е смазан, какво остава за мен и за вас. Един близък ми казва: „Сигурен съм, че този човек не е разбойник”. Защо питам аз. А той: „Защото ако наистина беше откраднал парите, никой нямаше да го съди. Никой крадец не е осъден. Щеше да раздели парите с когото трябва и щеше да си живее на свобода в Южна Африка”. Има желязна логика в това.

 

Какво да говорим за заеми, като тук става да дума за една измама – това е измамата на Антихриста, наречена глобализация, която иде да погуби човешките души, като каже, че няма грях. Като дава пълна свобода на греха, унищожи всички ценности, като изведе на показ всички низости и разсипе и без това достатъчно опустошените човешки души и подготви човечеството за приемането на този, който ще се представи за Христос.

 

Нашето общество е приело духа на Антихриста и е готово за неговото физическо явяване. Защото отдавна сме загубили чувството си за самосъхранение. Днес ще е Цветан Василев, утре ще е Иван Стоянов, вдругиден ще е Реджеп Осман... и така всеки може да бъде унищожен, смачкан, съсипан. За какво ни е тази Конституция и закони? Всичко е камуфлаж. На колко хора им се отвориха очите, колко хора се стреснаха. Колко хора си казаха: „25 години сме се лъгали”! Петър Стоянов говореше за фабрика за илюзии, но тя не само че не се затвори, но стана огромен комбинат, концерн на глобално равнище.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9087 |29.09.2014 З. Тодоров пред Фрог: ДАНС се използва срещу неудобните за властта . 1| 6671 |25.09.2014 Проф. Кантарджиев пред Фрог: Ваксините не пазят на 100% от грип . 4| 7994 |25.09.2014 М. Мурджов пред Фрог: Излязох от политиката, за да не се срамуват децата ми . 5| 9381 |18.09.2014 Част 2: Фрог предизвика политици за любими книги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads