Реклама / Ads
2| 9456 |01.06.2007 АКТУАЛНО

Признаха победителя Борисов на турнира за „Купата на групата” в „Хелена ризортс” – Слънчев бряг

.
„Поне тук ми признаха победата”. Това заяви столичният кмет Бойко Борисов след като в тандем с известната ни тенесистка Сесил Каратанчева преодоляха без много пот и зор двойката Деси Тенекеджиева и бизнесмена Илия Ел Фелеки на тенистурнира за „Купата на групата”. За пореден път тениссъбитието се провежда в диаманта на българското Черноморие петзведдния комплекс „Хелен
 

Домакин на най-класното спортно мероприятие за аматьори е съсобственикът на хотела Младен Мутафчийски, а организатор за пореден път е главният редактор на в. „24 часа” Венелина Гочева. Пресгрупа „168 часа” всъщност е основател на турнира, който всяка година по това време събира тенисманиаци от журналистическите среди, бизнесмени, дипломати, политици, бивши спортни величия.

ЦИК и първите мъже в държавата някак си предъвкаха факта, че ГЕРБ е победител. Овъртаха за някакви проценти и стотни, вместо да кажат какво е класирането на изборите за евродепутати, недоволстваше още снощи лидерът на партията с най-много гласове на вота Бойко Борисов. Днес обаче всички му ръкопляскаха и признаха победата му на корта. „Спортът винаги ще остане по.чист от политиката”, категоричен бе Борисов, който веднага след срещата на корта даде газ на джепа си и отпраши за София. „Столичани очакват да съм при тях, когато преливат канали и дъждовете не спират”, рече кметът преди да хлопне вратата и да форсира машината.

 
   снимка Вяра Йовева

 

Спорът за аматьори е важен за нас колкото и този за високо спортно майстворство, категорична е шефката на ДАМС, елегантната Весела Лечева. Тя също се пуска в турнира, в който участва редовно от няколко години. Подкрепи я олимпийският шампион по борба и член на УС на тотото Георги Мърков.

Тази вечер група „Сигнал” ще опънат жици на купона на участниците. Кой е прекалил с огнената вода ще се разбере утре на кортовете. На турнира по принцип важи Кубертеновия девиз „Важно е участието”, който е девиз и на олимпийските игри. Около 120 са записалите се участници в тазгодишния турнир. За първи път регламента е променен и ще се играят само партии на двойки – женски, мъжки и смесени.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4887 |19.04.2024 Прокуратурата предлага драконовски мерки срещу пияни и дрогирани шофьори . 4| 3331 |18.04.2024 ГЕРБ се опитват да скрият доклада по "Боташ" с констатирана тежка корупция . 2| 14098 |17.04.2024 Кой стои зад ремонта на бул. "Патриарх Евтимий"? Авторите не са "Спаси София", нито Васил Терзиев . 10| 74806 |15.04.2024 Техеран: Ще превърнем в прах Тел Авив и Йерусалим. Израел: Можем да сринем Иран за десет часа. Засега е тихо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads