Реклама / Ads
44| 18795 |01.11.2019 АКТУАЛНО

Проф. Велислав Минеков: Трябва да си върнем София и държавата, плячкосани и обрани

.
Проф. Велислав Минеков
Трябва да си върнем София и държавата, защото бяха плячкосани и обрани в елементарни схеми на корупция. Това заяви десният човек Велислав Минеков.
 

По думите на професора много десни хора ще излязат да гласуват за Мая Манолова.

 

Защото те са си наши. Това е единственият шанс да постигнем нормална държава. И заплахата е толкова голяма, че дори Борисов и Цацаров се включиха в защита на г-жа Фандъкова. Дразня се от проблема с ромските гласове. Изведнъж Цацаров иска екипът на Мая Манолова да се прави разследване в ромските махали, възмути се професорът.


Проф. Минеков направи на пух и прах тезите за популизма на журналистката Лилия Вучкова, по известна като кака Лили, за купения цигански вот в София, свободата, плурализма,  и за твърдението, че Фандъкова е политик от европейска класа.

 

Популизъм ли е, че България е най-бедната държава в ЕС? Популизъм ли е, че сме рекордьори по корупция. Популизъм ли е, че сме на 111 място по свобода на медиите ? Популизъм ли е, когато обявяват, че ще се строи път за 25 млн на кв.км? Популизъм ли е, че ромите са гласували 98% за г-жа Фандъкова? При социализма гласуваха 97% от кумува срама. ГЕРБ е една популистка организация, посочи скулпторът.

 

Хайде да преброим милионерите в Общинския съвет, които се създадоха през тези десет години, предложи той.

 

Къде беше г-жа Фандъкова, когато трябваше да отговори пред Свободна Европа за съдебната реформа , и за Гешев. Г-жа Манолова ясно се изрази за г-н Гешев, посочи Минеков.

 

Подпис на Фандъкова стои зад  половин милиард за боклука. Борисов бил изгонил "вълците" за боклука, но сега с тайно документче "тези вълци" са се завърнали. И вие като Червена шапчица ги защтавате тези вълци, обърна се той към Вучкова.

 

Фандъкова е подкрепена от ВМРО, от тези националисти, които желаеха расистка акция в ромските махали и да унищожат дома им, каза още професорът.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5303 |09.10.2019 Проф. Огнян Герджиков: Предизборните кампании започнаха с множество нарушения . 3| 9553 |28.09.2019 Социологът проф. Мирчев: Последният мандат на Фандъкова е пълна катастрофа . 12| 8137 |28.08.2019 Проф. Александър Маринов: ГЕРБ са амортизирани, хората искат нов кмет на София . 21| 8160 |07.07.2019 Проф. Нели Огнянова: БНТ няма да е независима и безпристрастна при Кошлуков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads