Реклама / Ads
11| 13496 |22.10.2017 АКТУАЛНО

Само във Фрог: „Библиотекарите“ пак си пробутват през Радев свой човек за НСО

.
Президентът Румен Радев Източник: БГНЕС
„Библиотекарския“ кръг пак пробутва свой човек на висок пост през президента Румен Радев. Упорито се говори, че бившият шеф на националната полиция Тодор Гребенаров ще оглави НСО.
 

 Не е тайна, че Гребенаров  минава за особено близък на бившия шеф на МВР  Цветлин  Йовчев, който в момента  е преподавател в Библиотекарския институт. ВУЗ-ът  се свързва с множество  задкулисните  интриги в управлението на страната.  За никого не е тайна, че Гребенаров  дължи изцяло шеметната си кариера във вътрешното ведомство именно на Йовчев, който го издигна до директор на полицията в правителството  на Пламен Орешарски.  Гребенаров  беше елегантно махнат от апетитния  пост  от Веселин Вучков, по времето, когато за  кратко пое управлението на вътрешното министерство в кабинета „Борисов 2“. Вучков не даде мотив за рокадата, но под сурдинка се коментираше в средите на ченгетата, че целта му е да изчисти МВР  от влиянието на задкулисието и модела КОЙ.

 

Твърди се, че Цветлин  Йовчев започнал да  съветва президента  Румен Радев по  въпросите на националната сигурността още щом влязъл в сградата на „Дондуков “ 2. Именно  той дал предложение Плавен Узунов, докторант в „Библиотекарския“, да оглави МВР  по време  служебното правителство.  След изборите Узунов стана съветник на държавния глава. Нещо повече, Радев  не даде и косъм да падне от главата му, след като на  бял свят излезе информацията, че по време на тържество  се е правил на Хитлер.

 

Фрог  нюз  многократно алармира за огромното влияние, което кръгът на „Библиотекарите“ се опитва да оказва върху президента Румен Радев. Топлата връзка минава през Евгени Манев, който е шеф на катедра „Национална сигурност“. Навремето Манев  е бил  командир на държавния глава в авиобаза „Равнец“.

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 7664 |18.03.2024 Край на водевила: ГЕРБ и ПП-ДБ ще правят правителство в следния състав . 22| 34432 |16.03.2024 Илиян Василев: Гонзо срещу Бербатов е като Банкя срещу Харвард. Робите искат да са си роби . 4| 2628 |15.03.2024 Какво всъщност значат руските псевдоизбори в окупираните украински територии? . 11| 2865 |14.03.2024 Градският прокурор Илиана Кирилова отказа да се яви пред парламентарната комисия за Нотариуса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads