Реклама / Ads
8| 8729 |05.12.2012 АКТУАЛНО

Средният пръст - символ на обществото ни

.
Обществото ни не било расистко, но било нетолерантно, смята Г. Лозанов. Тотална чалгизация на обществото регистрира Кр. Каракачанов, а според Цв. Кънчев то било слабо.
 

Обществото ни не е расистко, но има нетолерантност в него, обяви по БТВ медийният експерт Г. Лозанов.

При поредните снимки, които се появиха в мрежата и представляваха гавра на деца с азбуката лидерът на ВМРО Кр. Каракачанов каза, че средният пръст е станал символ на обществото ни. Управляващите също показвали среден пръст на бизнеса и на пенсионерите.

В последните години има тотална чалгизация, продължи Каракачанов и изреди ВИП Брадър и Биг Брадър като фактори за обезценяване на обществото. Тия, които сега показват среден пръст, утре какви граждани ще бъдат, посочи той.

Лидерът на Евророма Цв. Кънчев заяви, че обществото ни е слабо; само слабите общества скачат на най-слабите членове в него, а силните общества скачат на силните, а оттам слабите си вадели поука. може би силните в нашето общество имат интерес да се скача срещу ромите, за да се отклонява вниманието.

Наказанието за момчетата в Добрич беше излишно, дебатът беше достатъчен. Това е част от всичко, което се случва в интернет, констатира Лозанов. За него скандалът за кирилицата бил евтин. Не сме в 19-ти век, добави той.

На какво учим децата - от една страна има турски сапунки, от друга наши филми, пълни с мутри и проституки, развълнува се Каракачанов и напомни, че има полуинтелигентни хора, незнаещи столицата на държавата.  Българинът трябва да се гордее с азбуката си и с факта, че е дал религия на Източна Европа. Войната се печели в класната стая, казал Бисмарк, когато вдигнал на ръка Германия, напомни още той.

Г. Лозанов посочи, че нашето говорене е преди всичко дидактично.

Убеден съм, че родителите на тези деца също се срамуват, добави Кънчев. Според него обществото ни щяло да се оправи, когато бившият командващ на ІІІ армия станел шеф на СЕМ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6400 |04.12.2012 Двата свята на България . 45| 10458 |30.11.2012 Олигархът Прокопиев отваря работа на комисия „Антикорупция”? . 4| 8622 |30.11.2012 Зелен чай, мента и лимон овкусяват ваната ви . 24| 11364 |29.11.2012 E. Минчев: Кой сте Вие, Александър Бередин?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads