Реклама / Ads
11| 6635 |27.11.2014 АКТУАЛНО

Стойчо Стойчевски: ДПС създава условия, в които да се явят радикални проповедници

.
Една част от политиците имат големи грехове за допускането в България на подобни ситуации, свързани с разпространението на радикален ислям. Това заяви по БНР Стойчо Стойчевски - бивш директор на Областните дирекции на МВР в Кюстендил и в Благоевград.
 

 

Г-н Каракачанов, който ръководи една националистична организация, в ранната демокрация проведоха една среща на ръководството на ВМРО и ръководството на ДПС в Банско, за която имам пълна информация. Считам, че те, „Атака“, организацията на Бареков – основната им цел е да подкрепят ДПС. Въпреки че в изявленията си те са остри и критични към ДПС, каза той.

 

ДПС от самото си създаване до ден днешен разлага българската държава, създава условия, в които да се явят радикални проповедници. Това, че в циганските махали, крайните помашки и турски махали, където битува нищета и други бедствия – там успяват да се явят такива представители на радикалния ислям. Най-големият грях на ДПС е масовото превръщане на циганските квартали и махали в търговска сергия, където могат да отидат, с пари да напазаруват гласове, да си купят каквото пожелаят и след това разграждане на територии от българската държава – естествено, че ще намери отворена врата този, който дойде да проповядва радикален ислям и други вредни неща в България, заяви Стойчевски.

 

Според него шефа на ДАНС Владимир Писанчев трябва да подаде оставка за изтичането на информация по операцията срещу разпространяването на радикален ислям в България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5789 |03.10.2014 След взрив, качулка! Създават център по утилизация . 0| 8346 |11.08.2008 Стивън Спилбърг създава нова кинокомпания . 3| 6673 |29.04.2008 Инициативи на ДАГ и Първанов създават работа на лесничеи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads