Реклама / Ads
8| 15694 |07.10.2017 АКТУАЛНО

Татяна Дончева: Борисов и Доган искат да вземат големите хапки от „Дунарит” и „Емко”

.
Татяна Дончева Източник: БГНЕС
Томислав Дончев кадрува в Габрово. Има назначения в областната управа, в кметствата, които ГЕРБ контролира. Поръчките на брата на Дончев по озеленяването много дразнят. И в моя роден град Трявна кадруват хората на ГЕРБ. Това заяви в предаването „Хайд парк” по телевизия BIT лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.
 

Нарязаха на скрап тролеите, които са най-екологичният транспорт. Бившият депутат от ГЕРБ Цветомир Михов има метан станции, затова трябва да има маршрутки на метан.

 

Дончева коментира и скандала "Кумгейт": "Тези хора са безочливи. Цяла седмица говорят за роднините на Делян Добрев в община Хасково, а той става и казва, че не кадрува на местно ниво. Във всички структури на ГЕРБ има такива роднински структури. Ако ГЕРБ извадят Делян Добрев, ще трябва да извадят всички. Тези хора консумират властта, като невиждали храна".

 

Татяна Дончева коментира и случващото се в оръжейните заводи „Емко” и „Дунарит”. „Те са частно притежание. Имат поръчки в чужбина, които са за много пари. Някои хора си мислят, че те трябва да са в ръцете на падишаха и затова тръгнаха на война със собствениците. Тези хора искат собствеността на „Дунарит” и „Емко”. Нервни са, защото собствениците си прехвърлят дяловете където си искат, а не в ръцете, които те искат. Искат да вземат договорите в Трявна, Монтана, да ги дадат на държавното дружество, което се контролира от адвокати, близки до адвокатите на Пеевски. 400 млн. и половин милиард искат да вземат от „Емко”. Борисов и Доган искат да вземат онези големи хапки, които са свързани с КТБ”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5420 |07.10.2017 Добри Беливанов: Дори да ме изключат от ГЕРБ, оставам кмет и държа на Борисов . 6| 6149 |06.10.2017 Лекарите искат да им се плаща за извинителни бележки . 9| 10505 |06.10.2017 Медиите в страната на Борисов: Свободни, колкото колегите им в Русия и Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads