Реклама / Ads
0| 5681 |20.06.2015 АКТУАЛНО

Д-р Тотко Найденов: Ако бях на мястото на Бъчварова, щях да си подам оставката

.
Тотко Найденов
Гетата са развъдник на инфекции. Там е пълно с болестите на мръсните ръце, пълни са със СПИН , трипер, краста. Децата им не се имунизират. Преди няколко години имаше взрив от морбили. Това каза д-р Тотко Найденов в предаването „На светло“ по НТВ
 

 Прекрасна идея е там да има здравни служби, но кой ще отиде в тях?! Бароните нищо не правят, само източват европейските фондове и с това забогатяват . Само 320 00 са се самоопределили като цигани, но те са много повече. Те са между 700-800 000 според ООН . Те са под 5 % от българското население, а генерират 30% от престъпността. В САЩ  в гетата има чернокожи полицаи.

 

Така трябва да бъде и при нас. Ромите  имат по-ниска продължителност на живота с около 10 години. Силната музика предизвиква стрес, може да получиш и диабет. Преди 10 ноември бившите затворници след определен час не можеха да излизат от вкъщи. Слагахме спирали  на жените да не забременяват безкрайно. Щях да си подам оставката, ако бях на мястото на Румяна  Бъчварова. Тя не се справя с работата си, заяви Тотко  Найденов.

 

Събеседникът му Христо Бойчев допълни:  В момента говорим за гетото. Това е сблъсък на гетата. Гетото е лоби  на политическите дилъри. Обещават им нещо и правим отстъпки, което не е правилно, защото тази социална прослойка се деморализира. Проблемът е културно-битов и който го нарече етнически, значи  изпълнява политическа поръчка. 

 

Полицайката Анна Витанова се е изказала  екстравагантно , но това не е сериозно. Имахме подписка до общината, че никой няма право да нарушава общественото пространство с електронни средства. Това е психологическо оръжие. Не може да надуваш главата на някой непрекъснато с музика. Трябва навсякъде да влиза полицията. Те кусурите  не са само в полицията, а в цялата държава.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6240 |19.06.2015 Осман Октай пред Фрог: Борисов отхвърли проекта ни за ромите, Европа го прие . 0| 5464 |18.06.2015 Капон за Фрог: Световната банка не ще стресне властта, рекетът продължава . 9| 7193 |18.06.2015 Световната банка алармира: Силните на деня ще ви съсипят живота . 1| 6125 |18.06.2015 "Време разделно" е най-харесваният филм, защото Ахмед Доган е най-мразеният политик. И обратно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads