Реклама / Ads
7| 3956 |01.02.2021 АКТУАЛНО

Във Видин бе учредена общинска организация на ПП „Републиканци за България“

.
Калин Каменов е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Видин. Той бе избран на учредително събрание на общинската организация на партията, което се проведе в града. Каменов, който е един от най-младите общински съветници в местния общински съвет, получи единодушната подкрепа на делегатите, участници в учредителното събрание.
 

„Благодаря за доверието! Убеден съм, че всеки един от нас може да допринесе за развитието на обществото ни и на България – със своите знания,умения и експертност. ПП „Републиканци за България“ ще работи за справедливост, за равни възможности за всички наши съграждани, за публичен дебат по общественозначимите теми, за правов ред и върховенство на закона. И това не са просто думи и послания, които обществото иска да чуе. Това са нашите принципи и основни цели, за които ще работим заедно“, каза Калин Каменов.


Новоизбраният общински ръководител бе поздравен от временния областен координатор Албена Георгиева, както и от Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България.


„Предстои важен избор, който ще определи бъдещото ни развитие. Затова най-важно е нашите послания да достигнат до съгражданите ни от област Видин. Републиканци за България е партия, която няма да залага на популизъм и лозунги. Ние не просто задаваме въпроси, но и предлагаме решения. Решения, за които работим с експерти в съответната област“, подчерта Огнян Ценков.


Областният координатор на партията Албена Георгиева обясни, че започват учредителни събрания на ПП „Републиканци за България“ във всички общини от област Видин. „Ние сме партия, която ще бъде фактор в политическия живот на България, не еднодневка, която ще се разпадне след първите избори. Независимо, че всички, които желаят да станат част от ПП „Републиканци за България“ са подложени на натиск и дори заплахи, екипът ни става все по-многоброен и силен. По-малко от 3 месеца след учредяването ни, над 400 човека са част от ПП „Републиканци за България“ във Видин“, посочи Георгиева.
Учредителното общинско събрание бе проведено при стрикно спазване на всички противоепидемични мерки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 13728 |07.11.2018 Георги Георгиев: А що не дойдете с влака до Видин, г-жо омбудсман? Първа вдигнахте ръка за Пеевски . 7| 8172 |04.06.2018 Красимир Дачев: Държавната и общинската собственост са хранителна среда за всички корупционни практики . 1| 8633 |20.10.2011 Хр. Ковачки: Искат да ме махат от Общинска банка, за да сложат свои хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads