Реклама / Ads
14| 14584 |18.10.2017 АКТУАЛНО

Великата юристка Цецка Цачева: Има разлика между корупцията и корупционните престъпления

.
Министърът на правосъдието Цецка Цачева обясни в студиото на Нова телевизия защо смята, че има корупция, която не е престъпление.
 
Оказа се, че юридическата мисъл на Цачева е достигнала небивали висоти, достойни за Нобелова награда. Според нея, има разлика между корупция и корупционни престъпления. корупцията била общото понятие, в което се включват корупционните престъпления. Ерго, има и корупция, която не е престъпление. С това откритие Цачева задължително трябва да бъде направена популярна в света.

Правосъдният министър продължи да защитава създаването на един антикорупционен орган, който да обедини трите, които десйтват сега, но не обясни с какво това ще промени практиката досега. "Искам да разбера има ли корумпирани политици, но това не мога да науча, ако питам прокуратурата с писмо", каза Цачева и на въпрос иска ли да научи кои политици са взимали пари от КТБ каза, че това може да стане само, ако има влязла в сила присъда.

Това обърка дори кроткия по принцип водещ Виктор Николаев и той зададе три пъти един и същи въпрос-искате ли да научите кои политици са ползвали КТБ за да получават високи лихви или кредити с ниски лихви.

Тя изтъкна, че след фалита на КТБ се правят много стъпки, включително промяна в законодателството. вероятно тя имаше предвид новите промени, обещани от Йордан Цонев и Делян Пеевски. Цачева обяви още едно откритие, което може да побърка всеки юрист- трите антикорупционни органа щели "функционално да се слеят" с новия суперорган. Фрог попита езиковеди какво значи "функционално сливане" и се оказа ,че това е просто продължаване на същите функции със същите параметри под нова шапка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4268 |11.10.2017 Цачева: Парламентът да избира новия антикорупционен орган . 1| 4678 |09.10.2017 И Цецка Цачева взе да се оправдава за провала на КСНС . 2| 3908 |03.10.2017 Сърбия пита ЕС за разликата между Каталуния и Косово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads