Реклама / Ads
2| 6240 |30.10.2017 КРИМИНАЛНО

Бащата на самоубилия се Калоян: Някой му е помогнал да избяга от ”Пирогов”

.
Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в ”Пирогов”, не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща.
 
"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване, никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев пред "България он ер".

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност зад агресивното му поведение стои секта.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още бащата на момчето.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и  избягал. Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5241 |03.10.2017 Младен Маринов обвини бащата на отвлечения Адриан: Дистанцира се от нас, работеше по своя линия . 3| 5632 |16.09.2017 Техеран: Ако САЩ имат ”майката на всички бомби”, то Иран има ”бащата” . 3| 7641 |14.09.2017 Бащата на отвлечения Адриан: Мислех дали палежът на къщата ни е свързан с отвличането

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads