Реклама / Ads
3| 4172 |21.10.2019 НОВИНИ

Сидеров подаде оставка от НС! Призова и Джамбазки да напусне ЕП, ако е честен

.
Волен Сидеров
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров за пореден път доказа какво е честност, коректност и мъжко поведение в политиката. Във връзка с кандидатурата си за кмет на София той подаде оставка като депутат от Народното събрание.
 

На брифинг пред медиите той подписа заявлението си и призова другия кандидат за кмет на столицата Ангел Джамбазки също да подаде заявление за напускане на Европарламента.


„Както аз подписвам това заявление и го внасям в деловодството на НС, призовавам и Джамбазки да го направи. Каня го във всеки един ден от седмицата до изборите да го подпише и да го изпрати до ЕП. Само така играта ще бъде честна. Иначе Джамбазки ще измами за пореден път избирателите и ще се върне на топлото място в ЕП с 15 хил. евро заплата”, заяви Сидеров.


Той посочи, че през 2014 г. Джамбазки водеше листа за народен представител от Благоевград, но си остана в Брюксел. През 2015 г. пак водеше листа за общински съветник, но излъга избирателите и отново предпочете да запази евродепутатския пост. Сега пак води листата за общински съветник и е кандидат за кмет. „Пак ли ще излъже своите избиратели?”, попита Сидеров.


По думите му само така ще покажат на хората, че не си играят игрички с тях, а излизат в това състезание честно.


„Хората оценяват, когато постъпваш достойно. Ако Джамбазки не го направи, ще имам пълното право да го наричам измамник”, добави още Сидеров.


По-рано през деня Сидеров заяви:

„Стана ясно защо ме цензурират. Изпреварвам Джамбазки. Последните дни се разбра защо се осъществява медийното затъмнение върху моите изяви от началото на кампанията. Прикриваната от известно време социология все пак излезе и показа спад при Джамбазки и покачване при мен. На практика ние в момента сме изравнени и тенденцията е да го изпреваря. Това явно не влиза в сценария на едно чуждо посолство и на управляващата коалиция, която се съобразява с него.

Ето защо към всички големи монополни телевизии е пусната директива – не канете Волен и го заглушавайте. Въпреки това хората се ориентират вярно и разбират кой е истинският кандидат в патриотичната ниша.

Преди ден се обърнах към президента, премиера и председателката на Народното събрание с призив да вземат отношение към погазването на Изборния кодекс и принципа на равнопоставеност на кандидатите. Все още чакам техния отговор и ще продължа да им задавам този въпрос и след изборите”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3487 |21.10.2019 Сидеров подаде оставка от НС! Призова и Джамбазки да напусне ЕП, ако е честен . 2| 4127 |19.10.2019 Кандидат-кметът на София Сидеров: Не се ли уморихте да ме цензурирате? . 2| 3752 |18.10.2019 Кандидат-кметът Сидеров: Президентът да извика английския посланик и да иска извинение за обидите към българите . 0| 3823 |17.10.2019 Кандидат-кметът за София Сидеров: КЕВР да замрази цените на водата и парното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads