Реклама / Ads
45| 7328 |14.03.2015 МИСТЕРИИ

Бат Сали: Всички цигани вярваме на Делян Пеевски, обичаме го

.
Бат Сали
Всички цигани вярваме на Делян Пеевски. За това го обичаме. Той олицетворява модела на младия политик. Това каза депутатът от ДПС Александър Методиев –Бат Сали по НТВ.
 
Нямам частно енерго. Срещу мен няма досъдебни производства. Потърпевш съм, очернят ме. Това, което се случи в парламента не е достойно за едни политици. Никога не съм плащал. Никога не съм участвал в купуване на гласове. Не е присъщо да лъжа, както аз, така и много мои сънародници, обясни той. Профайлър, обаче заяви, че вербалната и невербалната комуникация при Бат Сали се разминават, което показва, че той лъже. Въпреки твърденията на профайлъра, който е от чужбина и няма връзка с родната политика,  той продължи да отрича за купуването на гласове и за частното енерго. Моят етнос застава твърдо зад мен, аз помагам на циганския етнос, опита да ни убеди той и уточни, че ДПС ще спечели изборите утре в Сърница. Държавата е нелепа институция, защото не може да спре купуването на гласове, каза той, след което предизвика колегата си Валери Симеонов да се тества на детектор на лъжата.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 9659 |02.02.2015 Цигани кръщават отрочета на турски и индийски актьори . 19| 7813 |05.09.2014 Цигани с юмруци срещу екип на bTV

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads