Реклама / Ads
11| 9232 |04.10.2018 МИСТЕРИИ

Горанов намира време за Домусчиев, но не и за майките и страдащите им деца

.
Отрикване на трибуна ”Моци” през 2015 г.
Финансовият министър Владислав Горанов си знае интересите и ги преследва докрай. Днес той не уважи инициираната от ГЕРБ среща с майките на деца с увреждания. Но за сметка на това можем да го видим да ”реже лента” при откриване на частни обекти, като трибуната ”Моци” на стадиона в Разград, собственост на Кирил Домусчиев.
 

Присъствието му на срещата с майките днес беше изключително важно, тъй като неговата дума е последна и важна при одобряването на законопроектите нужни на страдащите, за да живеят нормално и достойно.

 

Преди няколко дни социалният министър Бисер Петков призна, че именно финансовото министерство не се е съгласило с някои от важните промени в Закона за хората с увреждания, от които всъщност имат нужда страдащите. Разбра се, че  по тази причина законът е бил орязан и върнат за доразглеждане.

 

Любопитното в сканадалната ситуация е, че депутатите от ГЕРБ са били наясно, че по времето, в което те уреждат срещата с майките, Горанов няма как да присъства, заради други ангажимент. По този начин са се изгаврили с доверието на майките, че срещата ще бъде резултатна.

 

Известно е, че управляващите четири месеца извърщат глава от стачкуващите майки и техните проблеми. Депутати от ГЕРБ не откликнаха на поканите на жените да разговарят с тях и да чуят за проблемите им. При преминаване покрай палатката, намираща се на метри от входа на парламента, народните избранници упорито не искаха да ги погледнат.

 

За първи път депутати на ГЕРБ отидоха при тях след като майките блокираха във вторник движнеието на  "Орлов мост". Поведението на властта и отсъствието на Владислав Горанов от важната и дългоочаквана среща е категорично доказателство, че геноцидът над страдащите деца, възрастни и техните близки ще продължи, както досега.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13191 |12.09.2018 Григор Лилов: Хотел „Маринела“ е бил подслушван от чужда служба по време на европредседателството . 8| 10436 |09.07.2018 Цирк по време на клетвата на Ердоган, три партии го бойкотираха . 3| 9068 |23.02.2018 Горанов смъмри Петкова за оставката . 0| 4294 |15.01.2018 Крадец заспа по време на обир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads