Реклама / Ads
11| 9210 |20.07.2011 МИСТЕРИИ

Живейте добре, за да не ви избълва Земята

.
Пряка връзка контролира процесите между природните явления и човешкото съзнание Нашата цивилизация смята, че природните процеси са чисто обективни и зависят от закономерни физически фактори и процеси. Напоследък обаче синоптиците са напълно объркани.
 
 И въпреки че отчаяно се опитват да ни убедят, че захлаждането, бурите, дъждовете, наводненията, резките температурни аномалии и нестабилност ще спрат, това просто не се случва и добрите прогнози остават пак за следващите три дни. Така през лятото има необичайно хладни, дъждовни и буреносни дни, последвани от големи жеги, силно слънце и задух, след което цикълът се повтаря на чести интервали без ясно обяснение.

Всеизвестен факт в мистичните науки е, че има пряка връзка между природните явления и човешкото съзнание В този смисъл цялата природа около нас ни говори, всичко е в символи и взаимносвързани събития. Просто трябва да се видят.
Има си и доказателства. Интересен факт, например в развитието на Земята е, че ледниковите периоди започват приблизително преди около 1 милион години, точно тогава, когато човешкото съзнание започва да променя околната среда. С една дума започваме да мислим и да действаме. А нашата мисъл, както е известно, не е от най-топлите и милосърдните. Агресията, алчността, жаждата за доминиране и комбинативността с цел изгода са студени и отблъскващи чувства по своята природа. Естествено е и планетата да отговори със същото. Слага се край на многомилионни топли периоди.

Особено мощна е колективната човешка мисъл. Колкото повече са хората и колкото по-силни и активни са мислите ни, толкова по-голямо влияние имат върху природните процеси. Така най-голям проблем е негативната разрушителна мисъл на голяма група хора. Ако тя се фокусира и започне да доминира, може да причини всякакви аномалии във времето и дори тежки и трайни климатични промени. Мисълта ражда формите и това трябва да се помни. Хората на практика не знаят какво искат и изричат думи и излъчват чувства, които след това се проявяват на всякакъв план, включително и климатичен. Думите и чувствата имат сила, за която ние дори не подозираме.

Когато се оплакваме от Слънцето, което е най-красивото и прекрасно същество на този свят, ние всъщност извършваме престъпление. Защото животът ни зависи изцяло от нашата звезда. Трябва да помислим, преди да кажем каквото и да било против Слънцето. Непрекъснато се говори за опасността от слънчевите лъчи, за непоносимата жега, за инфаркти и лоши лъчения. Слагаме климатици, тежки завеси и щори. Но това са оплаквания и действия на болни и недъгави в пряк и преносен смисъл, защото няма нищо по-благодатно от сутрешните слънчеви лъчи. Здравите хора и децата никога не се оплакват от слънцето. А ние вече явно сме цивилизация от слаби хора.

Не трябва да се чудим на аномалиите, които следват. Те са резултат и от нашите отрицателни и силно напрегнати мисли. Като не искаме Слънце, светлина и топлина, ще имаме бури, градушки, мрак, наводнения и дъждове, защото природата се управлява от разумни същества. Зад земетресенията също има съвсем други, отново разумни причини. Учените търсят първоизточника в различни тектонични процеси, но те са само видимостта на повърхността. Човешката мисъл разрушава равновесието на земята, предизвиква катастрофите и катаклизмите. В Писанието не случайно е написано: „Да живеете добре, за да не ви избълва Земята”.

Че климатичните промени са свързани с човешката мисъл е ясно и от астрологията. Разбира се, има и обективни влияния, идващи от зодиакалните съзвездия, които определят историческите епохи, но разбирането за промените горе може да облекчи ситуацията долу на земята. Преди 2000 г. Великото преселение на народите е предизвикано от рязко застудяване на климата в Европа и Азия през I – II в.сл. Христа без ясно обяснение за това. Последиците от повсеместното захлаждане е нахлуването на огромни маси гладни хора от север на юг и разрушаването на Римската империя. Това е време на преход от епоха на Овен /суха, топла, войнствена и технологична/ към епоха на Риби /влажна, студена, мистична и разединена/. Като не без значение са и изключителната жестокост, свирепост и деспотичност на обществата и хората по време на Овен. Това е момент и на започването на огромен период от 25.920 години, през които 12-те зодиакални знака през около 2160 г. ще управляват историята.

През 1914 г. дойде ред на историческата епоха под влиянието на съзвездието на Водолей Водолей означава преди всичко рязки и неочаквани промени в климата, опасност от катаклизми, високи интензивни космически лъчения, радиация, всички катастрофични ситуации, свързани с машини, самолети, космически апарати, революции /първата още през 1917 г./ и непредвидимост в социалната и политическа сфера, технологии, които могат да влияят върху климата, подземните недра, човешкото съзнание. Съзвездието на Водолей само по себе си се отразява силно върху човешката мисъл. То е символ на свръхсъзнанието на Вселената. Така ние ставаме много по-изобретателни и самостоятелни и въздействието, което оказваме на околната среда, е огромно. Всеки един от нас мисли много по-интензивно и многостранно, средата е облъчена от всякаква информация, включително и идваща от средствата за масова информация, повечето знаят да четат и пишат, музиката е навсякъде. Комуникацията между отделните хора и групи е невероятно интензивна. Тези концентрирани мисловни вълни се отразяват неизбежно върху климата на планетата.

За съжаление често човешката мисъл, прихващайки въздействията на звездите от Водолей, не ги насочва в позитивна, а в доста отрицателна посока. Така природата става напълно непредвидима и на практика метеоролозите са доста безпомощни
в прогнозите си. На всеки 2000 г. климатът се променя, за да се установи нов цикъл от 2000 г. и в зависимост от това дали ние ще приемем доброто и позитивното от зодиакалния кръг зависи и колко драстична ще е промяната. Не трябва да забравяме, че Водолей е и добротата, разбирателството, приятелството, свръхсъзнателността, интелигентността, телепатията, идеите за чисти и безплатни енергии и технологии. И обратно, най-ниските му влияния са: ексцентричността, особнячеството, конкурентността, тревожността и нервните заболявания; енергийното и високотехнологично замърсяване, електрониката, медиите, консуматорският дух.

Тези влияния, които ние можем да предпочетем в невежеството си, могат да докарат и непредвидими и неконтролируеми природни явления и катаклизми и да отключат цяла поредица от промени върху земната кора, да трансформират релефа на континентите.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 13853 |14.07.2011 Дрога „Руска баня” щурмува баровските заведения . 5| 9309 |11.07.2011 Световен рекорд: Най-силните магнитни полета се създават в Дрезден . 3| 6428 |08.07.2011 Звездите гонят шанса на сините за кмет в София . 64| 8079 |06.07.2011 Звездите отблъскват царя от президентския пост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads