Реклама / Ads
40| 11972 |28.08.2012 МИСТЕРИИ

Кошмар в политическия живот иде от октомври

.
на премиера Борисов няма да му е леко
Още в началото на тази календарна година астроложката Силва Дончева прогнозира тежка есен за политиците у нас. Припомняме ви какво каза тя преди близо 9 месеца за онова, което ни очаква до края на годината. Тогава Дончева отбеляза и неблагоприятните тенденции относно цените на петрола и газа и не сгреши.
 

....

През юни и юли няма да има кой знае какви промени, като се изключат тежките световни събития, но през тези месеци не може да се разчита и на кой знае какви резултати вътре в България.  

 

До август 2012 г. изтича и периодът за евентуално намиране на нови съмишленици и създаването на успешни съюзи с други политически партии  и личности. През есента ще има отново огромни промени и пак нови и неочаквани решения.

 

От октомври нататък политическия живот в България навлиза в кошмарен период. През това време Сатурн ще смени знака си и навлизайки в знака на Скорпион ще изправи светът пред нови жестоки изпитания.

 

С транзита на тази планета ще се сложи край и на относително комфортното управление на ГЕРБ. Трудностите, спънките и провалите ще са един след друг. Имиджът, въпреки влиянието на Уран няма да може да се задържа на нужното ниво. Икономиката на страната ще навлезе в невероятно тежък период. Скорпионът е знакът, управляващ кредитната и банковата система. Навлизането на Сатурн през неговото поле означава огромни проблеми и дори банкова криза. Ще има необходимост от нови кредити и решаване на икономически въпроси с огромни съкращения и икономии. Сатурн разкрива максималното ограничение, бедност, стагнация и суровост на ситуацията. Задкулисните решения и игри ще се засилят също максимално. Ожесточението ще е страшно.

 

Началото и средата на ноември 2012 г. ще е много тежък период в чисто управленски и икономически план. Ще се наложи около Нова година и началото на 2013 г. да бъдат вкарани всички ресурси за подобряване на имиджа на правителството, но това вече няма да дава очакваните резултати.

 

Силва Дончева (www.astrolog.tk)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 32483 |30.03.2011 Д-р Ния Сърбянова: Кошмарът на патоанатома: трупът оживява . 4| 9985 |01.04.2010 От гетите до Възкресението яйцето е симвoл на живота . 15| 37898 |08.02.2010 Кръстът носи живот, но и смърт! . 10| 9091 |15.05.2008 Фотограф засне детските кошмари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads