Реклама / Ads
4| 11283 |18.11.2017 МИСТЕРИИ

И в порно индустрията се развихри секс скандал

.
Рон Джереми
Зачестилите в последните месеци секс скандали в американския шоубизнес достигнаха дори и в порно индустрията. Няколко жени от бранша обвиниха легендарния актьор във филмите за възрастни Рон Джереми, че ги е тормозил сексуално и изнасилвал, при това повече от 30 години.
 
По информация на американското списание "Ролинг Стоун" най-малко пет жени са признали, че 64-годишният мъж ги е насилвал извън снимачната площадка. За проблема първа разказа неговата колежка Джинджър Бенкс. Във видео, което засне през юни тази година, тя описва как Джереми е нападнал сексуално множество жени, сред които е била и тя самата.

Записаният в книгата на Гинес като порноактьора, снимал се в най-много филми – над 1900, отрече обвиненията. По думите му той има договор да ходи на различни публични събития, за да комуникира с феновете и на тези събития често се стига до физически контакт.

"Повече от 40 години хората плащат пари и чакат с часове, за да се срещнат с мен. Искат автографи, правят си снимки с мен, някои дори флиртуват. Често съм бил опипван между краката, а част от жените са ме карали да ги обарвам по гърдите, че дори и да се подписвам върху тях", заяви Джереми пред "Ролинг Стоун".

Той призна, че на такива събития му се е случвало да целува стотици жени по устните, бузите и гърдите. По думите му за тези неща е получавал пари.

"Ако погледнете видеото, което Джинджър Бенкс публикува, ще видите, че всички на него се смеят и няма никакво насилие. Аз дори не отивам при жените, а те сами идват при мен", уточнява Джереми.



Вече бившата звезда на филмите за възрастни Дженифър Стийл обяви, че през 1997 г. колегата ѝ я изнасилил два пъти. Това станало по време на фотосесия, при която тя трябвало да симулира секс. Джереми се приближил към нея и без да се интересува от снимките започнал да се притиска в нея и да я обарва.

"През цялото време се чудех дали ме е изнасилил и какво по дяволите се случи, но си казах, че преувеличавам. Само че след това в неговия апартамент той продължи да ме напада сексуално", разказа Стийл.

"Защо тя ще реши да отиде в дома на своя насилник? Изказването ѝ е пълна лъжа", отговори на обвиненията Джереми.

Сред другите оплакали се от актьора са колежките му Даника Дейн, Джей Тейлър и Джулия Ан. Те обявиха, че не са казали за сексуалните атаки на Джереми, тъй като се притеснявали как ще реагират всички в порно индустрията. Освен това мислели, че полицията няма да вземе на сериозно твърденията им, имайки предвид какво работят.

Два инцидента с почитателки на Джереми обаче са съобщени в полицията. Жена от Мичиган твърди, че е била изнасилена от него през 1997 г. в стриптийз клуб. Друга пък го обвини, че я е опипвал по гърдите през 2007 г.

Тепърва властите в САЩ ще разследват случаите, в които е замесен Рон Джереми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3362 |07.03.2024 Българско гостоприемство: Чуждестранни студенти по медицина нападнати в Родопите, объркали ги с мигранти . 0| 3688 |26.02.2024 Американски военнослужещ се самозапали пред израелското посолство в САЩ . 1| 2911 |23.02.2024 Исторически момент: За първи път апарат на американска частна компания кацна на Луната . 3| 5331 |29.01.2024 Иран обеси 4-ма заради шпионаж в полза на Израел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads