Реклама / Ads
7| 5893 |22.01.2019 МИСТЕРИИ

Сидеров сравни Цветанов като политик с Шарл дьо Гол, Аденауер, Кенеди

.
„От доста време групата на патриотите не решава кворума. Г-н Цветан Цветанов е един опитен парламентарен играч, голям политик, за мен сравним с Шарл дьо Гол, Аденауер, Кенеди и други титани в световната политическа история – той наистина е много опитен политик“. Това заяви Волен Сидеров.
 

„Предлагам да се спази европейският норматив. В момента българският Изборен кодекс го нарушава“. За това апелира пред БНР лидерът на партия „Атака“ и председател на групата на „Обединени патриоти“ в Народното събрание Волен Сидеров. Той подчерта, че предложенията му са останали в сянка.

 

„Европейският норматив казва, че бариерата не може да бъде повече от 5%. В България при изборите за ЕП бариерата реално е близо 6%. Всичко това ощетява по-малките партии“, обясни депутатът в предаването "12+3" и попита: „Защо сега има незаконна методика?“, смята той.


"Седейки в парламента, не мога да бъда част от управлението. Нещата, които съм предлагал, не са минавали... Малката коалиция влезе в управляващата коалиция с намерението да направи неща, касаещи доходи, пенсии и т.н. Вместо това ни се предлага да похарчим 2 млрд. лв. за най-луксозната военна стока Ф-16, които по никакъв начин не ни повишават защитата, а хората ще ме питат - какво стана с пенсиите", отбеляза Волен Сидеров. По думите му цялата отговорност е в ръцете на ГЕРБ: „Цялата власт в България е в ръцете на Министерски съвет. Когато някой се сети за нещо, продължават да идват в парламента. Самият парламент прилича на капалъ чаршия, вътре не можеш да се разминеш от хора. В Министерския съвет не можеш да влезеш. Кой където се сети, идва да протестира пред парламента. Ние сме министерска република, трябва да е ясно. Най-подлото през всички последните десетилетия е, че негодуванието и възмущението на хората беше през медиите насочено към парламента“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 13193 |17.11.2018 Цветанов се увлече: Дадох живота си за борбата с престъпността и корупцията . 0| 5739 |14.10.2018 Валентин Радев: МВР жъне успехи, Цветанов е прихванал нещо за хибридна атака . 6| 5748 |10.09.2018 Волен Сидеров заподозря заговор срещу премиера от хора от ГЕРБ, НФСБ и РБ . 21| 10829 |01.07.2018 Сидеров: Изказването на Цветанов за Русия и Китай е политически гаф

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads