Реклама / Ads
7| 13065 |26.07.2014 МИСТЕРИИ

Убитите сeстри Белнейски са били свидетели на престъпление

.
Двама души са убили сестрите Росица и Христина Белнейски. Лазар Колев е имал съучастник, но няма да го предаде, защото самият той няма да е жив. Момичетата са убити, защото са станали случайно свидетели на друго престъпление. Името на втория физически убиец ще стане известно на криминалистите до година и половина. Предсказанието изрича пред екип на вестник "Марица" ясновидката Фидес.
 

Тя първа насочва към Лазар Колев хора от разследването, след като повече от година след убийството на сестрите Белнейски случаят остава неразкрит. Казва директно името „Лазар”.Явява ми се Лазар, защото той е тарторът, но има и втори човек, категорична е пророчицата от Шумен. Тя е убедена, че най-голямата сила е да разкрива конкретни факти и имена. Затова и криминалистите сами търсят помощта .

Ясновидката е внучка на палестински знахар и дъщеря на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов. Дълги години работи и живее в Атина. Когато се връща в България, се установява в София. Казва, че често пътува и до Пловдив, който е любимият град. До услугите нерядко прибягва полицията, когато става дума за заплетени случаи. Търсят я хора и от подземния свят. Преди да умре, Ванга предсказва: Ке ме наследи момиче от Шумен, но още е малка.

Фидес е работила по някои от знаковите престъпления в по-новата история на България. Частният детектив Марин Маринов търси услугите , когато Румен Гунински е отвлечен от Студентски град. Фидес помага да бъде открит. През 1996 г. намира убиеца на студентката Галя. Майката заминава за Франция за три дни, а когато се връща, открива убити дъщеря си и немската им овчарка в дома им. Фидес директно назовава името на убиеца - Артам, македонец. По-късно се оказва, че е уцелила в десетката. До помощта на екстрасенската опират близките на Лара, когато момиченцето е отвлечено и е в неизвестност повече от 40 дни. Фидес казва директно, че детето е живо и здраво, гледат го много добре, на 43-ия ден ще се върне при майка си, а отвличането е организирано от бащата, за да отмъсти на бабата и на майката. Помогнала е и на Фикрие от Варна, която след жестока катастрофа е изписана в кома и лекарите са я отписали.

Фидес е убедена, че е наследила дарбата си от своя дядо знахар и ясновидец. Още когато е на 7 години, тя започва да открива на кого телето ще умре, на кого кокошката. На 11 г. вече е прочута ясновидка. Тя изповядва мъдростите на своя дадо: Не може черен човек да има бяла душа, не може дребен да има голяма душа, нито грозен хубава душа. Казва, че работи с трима арабски светци, които помагат. Сред пациентите има стотици ВИП персони. Казва, че е помагала на министри, на депутати, на мнозина от подземния свят. Сред тях са Иво Карамански, Маргините, които пращали други хора при нея, за да не паркират лъскавите си возила пред дома и да привличат вниманието.

Фидес е мюсюлманка, но не дели хората по вяра, а 90 процента от тези, на които помага, са християни. Сред тях най-много са лекарите. Наблюденията сочат, че сред тях процентът на вярващите е най-голям. Не може да обясни дали това е така, защото всеки ден в професията си срещат смъртта. Най-често я търсят хора с тежки здравословни проблеми, но има и такива, чиито автомобили са изчезнали. Никак не е лесно, когато застане пред мен една майка в черно и ме попита: Кой ми уби детето?, но аз съм длъжна да й кажа това, което виждам, разкрива Фидес.

Сега най-голямата мечта е да построи църква. Не знае дали ще бъде близо до любимия град Пловдив, в който идва много често. Все още чака да бъде подсказано точното място, но вече знае, че храмът ще носи името на Свети Димитър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 12788 |23.07.2014 Слънцето остана без петна, на Земята започват непознати процеси . 89| 23627 |22.07.2014 Малайзийският боинг в Украйна е изчезналия боинг през март? . 5| 6828 |21.07.2014 Преди 45 г. човек стъпи на Луната . 1| 6236 |18.07.2014 Котарак-герой номиниран за награда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads