Реклама / Ads
2| 12259 |01.10.2013 МИСТЕРИИ

Уфолози:Правим бартерни сделки с извънземна раса

.
Изтече септември, месецът, в който по план трябваше да бъде дръпнат шалтерът у нас на аналоговата телевизия. Липсата на декодери за цифров сигнал обаче ще оставят хиляди домакинства с празен екран. Кой е виновен за цялото неудобство? Извънземните, колкото и невероятно да звучи. Според учени уфолози пришълците са тук и невидимо ни тласкат към цифровата ера.

Нещо повече, цифровият ефир служил за похлупак заглушител срещу опити някой отгоре да се свърже със земляните и да ги предупреди за инвазията на сивите, пише "Стандарт".В култовия филм "Денят на независимостта" извънземните се възползват от телекомуникационните спътници за превземането на планетата ни. В други ленти по темата разумни машини с инопланетен произход лесно обръщат цифровата технология срещу хората в услуга на своите пъклени планове. Милиони допускат, че това, което днес гледаме на кино или четем в романите, е напълно възможно да се случи в едно недалечно бъдеще. "Онова, което сценаристите в Холивуд са пресъздали на кино, не е много далече от реалността", твърдят мастити уфолози. Според най-актуалната световна конспирация цифровият сигнал, който настъпи и в българския ефир, е продукт на пришълци от расата на сивите.

Нашествениците

За никого не е тайна, че дигиталните технологии (част, от които е и цифровата телевизия - б.р.) са си продукт от сделката със сивите", припомни окултистката Зорница отдавна ширещата се теория. Според нея няколко правителства с участието на Ватикана сключват сделка за трайно заселване на сивите на планетата ни. В замяна определени кръгове се възползват от невероятните технологии, които те притежават. Част от тях е и полупроводниковата, която намира приложение в транзисторите, а по-късно и в интегралните схеми. Благодарение на тях днес имаме компютри, свръхлеки телевизори, цифрови декодери и всякакъв род техника.
"Не сте ли се питали как човечеството до края на миналия век живееше на свещи и за 50-60 години започна да създава виртуални светове. Колосалният скок в технологичното ни развитие е подарен отвън", коментира и феноменът Мариана Стефанова. Според нейната дарба, въпреки че се считат за американска грешка, в момента нашествениците използвали портали за пътуване, локализирани по цялата планета. "Те са идвали по-рано, още 6000 години преди Христа през няколко портала. Един от тях се намира в Сибир, на мястото, където се счита, че е паднал Тунгуският метеорит", разкрива родният медиум.
Нулев канал
Сивите използвали за комуникация диапазона на "звездичките на празния канал на телевизора", или онова, което се нарича цифров шум. "Те са сред нас и общуват помежду си със сложен цифров код", убедени са и американски уфолози. Според тях сивите имат стелт технология, с която апаратите им стават невидими за нас. На по-големи разстояния общуват със същата цифрова технология за пренос на данни, която навлиза в целия свят, но по-усъвършенствана. Техните съобщения се губят в градската джунгла от пулсациите на мобилните мрежи, телевизионните спътници, безжичния интернет и само определени кръгове са били наясно с това.
Още през 50-те години на XX в. Франсис Суон, сътрудничка на ЦРУ и на президента Айзенхауер, успяла да влезе в комуникационния канал на пришълците. След известно подслушване тя успяла да разбере, че на земята съжителстват заедно с човека няколко извънземни цивилизации. Постепенно т. нар. раса на сивите успяла да измести останалите, които били принудени да напуснат планетата ни. Оставили няколко десетки свои представители като аватари да предават обратна информация от Земята.
Според твърденията на съвременници имали достъп до секретни данни, администрацията на президента Айзенхауер била поблазнена от преимуществото, което пришълците обещали да им осигурят в студената война. Така през 1954 г. Айзенхауер сключва пакт със сивите, известен в конспиративните среди под името договора "Грейда 1954".

Орионци под земята

Уилям Купър, представител на ЦРУ в Тихоокеанския флот, разкрива, че срещата се провела в базата на ВВС "Холоман" в Ню Мексико. Клаузите на междувидовия договор включвали споразумения, според които пришълците щели да окажат на човечеството (респективно САЩ) технологична помощ. В замяна им се давало правото да отвличат определен брой хора за провеждане на генетични изследвания с цел запазване на своя вид. Според Купър сивите идвали от Орион, където условията за живот се влошили вследствие на катаклизъм. В следващите години обаче те обогатили своя генетичен код с похищения на земляни. Техните биоклонинги успешно се инфилтрирали в правителствата на всички континенти. Така сивите нарушили една от клаузите на договора "Грейда 1954", която гласяла - "ненамеса в човешките дела".

Малко след сключването на споразумението в Аляска започнали масови отвличания на хора. Част от завърналите се под хипноза си спомняли за ужасяващи експерименти. Най-удивителното било, че разказите на жертвите, които не се познавали, съвпадали като под индиго.

Геологът Фил Шнайдер, който работел в секретна програма за изграждане на подземни военни бази, твърди, че част от споразумението включвало изграждане на нови подземни военни бази за съвместно използване от хората и извънземните.
Агенцията за национална сигурност в същото време трябвало да се погрижи никоя друга извънземна раса да не получи достъп за комуникация с човечеството. За целта бил създаден умен заглушител в околоземна орбита. Кодът му откривал всяко чуждо съобщение, което се опитва да проникне през цифровия чадър, разпънат над планетата ни. Запознати изтъкват факта, че бумът на дигиталните технологии странно съвпада с ескалацията на пиктограмите, както се наричат житните кръгове. В много от тях се появяват лицата на хуманоиди, придружени със символи, за които все още нямаме логично обяснение.

Космическите уши

Близо 20 години след пакта със сивите все пак едно цифрово съобщение пробива желязната завеса благодарение на програмата за търсене на извънземен разум СЕТИ (SETI). През 1977 година то протекло под формата на чиста енергия от фотони, която била уловена от свръхсензитивни хора. Успоредно с това необичаен сигнал от Космоса е засечен и в апаратите на SETI. Тя има за цел проследяване, търсене и регистриране на радиосигнали от космоса, които биха могли да имат разумен произход. Между участниците, които имат за задача да следят и търсят такива сигнали, е зачленен със своята Паркинсонова обсерватория и радиотелескоп познат под името Голямото ухо (The Big Ear) в окръг Делауеър, щата Охайо.

Всичко протичало безрезултатно и монотонно до 24 часа, 16 минути и 34 секунди по местното лятно време на 15 август 1977 година. Тогава телескопът на астронома д-р Джери Еман получил нещо много странно на честота 142.4056 MHz. Досущ като във филма "Контакт" било получено послание от Космоса под формата на радиосигнал в бинарната цифрова система. Той продължил 37 секунди. Слeд дeкодирането му SMS-ът от инопланетяните получил следното цифрено изражение: 6-14-26-30-19-5-0-1-1-0-0-1.
При вида му операторът на радиотелескопа бил така силно изненадан, че възкликнал "Уау" (WOW) и замалко не паднал от стола. Затова навсякъде по света този случай е познат под наименованието Уау-сигнал. Много скоро последните шест числа (0-1-1-0-0-1) са обявени за радиошум. Но първата редица от посланието (6-14-26-30-19-5) е призната от мнозина за реален сигнал от братя по разум. До днешен ден се водят дискусии какво се е случило. Дали става дума за космически радиошум, или действително има опит за контакт отвън с нашата планета.

Декодирането

Загадката и до днес остава една от най-големите на планетата. В интернет форумите изследовател под псевдонима Алт Стермън дава изключително интересна теория. Мистериите на "Стандарт" успяха да научат, че зад никнейма стои българинът Александър Ладжов - емигрант, живеещ от дълги години в Чехия. В средата на 90-те години той е участвал в тамошна експедиция по изследване на житните кръгове. Той също е убеден, че извънземни цивилизации не просто съществуват, ами те са били и са ментори на човечеството.
"И в Стария закон на Библията (Битие 6:2 и 6:4) се говори не за Бог, а за Богове", изтъква Ладжов. Споделя, че има смисъл в това езикът на сигнала да е цифров, тъй като ако някой иска да се свърже с нас, то той би използвал най-универсалното средство - математиката.
"Впоследствие на 100 процента беше доказано, че цифровият Уау-сигнал няма планетарен произход и че произхожда от съзвездието Стрелец", припомня българинът. Той обаче е стигнал много по-далеч в търсенията си, като открива удивителни закономерности в числовата редица, уловена с радиотелескопите, които до момента са останали скрити за земляните.

"Първата е свързана със звездната година, наричана още сидерична. Тя се равнява на 365 дни (365.25636042 дни). Ако разделим сигнала Уау на огледалната му проекция (5910362416), на една звездна година се получава точно златното сечение, или 1,6", разкрива Ладжов. Златното сечение е въведено от Леонардо да Винчи като порция за "идеалното човешко тяло". Математическото съотношение обаче е било познато още на египтяните и древните гърци. В природата то се среща навсякъде в устройството на растенията и животните. Според родния изследовател това е сигурен знак, че някой в съзвездието Стрелец ни казва "знаем коя е основната пропорция, около която е устроен животът на планетата ви".

Адресът на боговете

С второто си изчисление българинът дава още по-сериозна заявка, че е разгадал енигматичното космическо послание. Според него звездният шифър крие географски координати, съвпадащи точно с родните места на "човешките богове".

"Златно сечение (1,6) е много подробно разгледано в литературата. Слабо обаче е известно, че неговата втора степен е точно с единица по-голяма от него (2.618033988). Това число е същевременно и тангенс на ъгъл 58р17‘5092". Ако географските ширини, както ги знаем от географията, бяха определени така, че на полюсите да бъде 0р а на екватора 90р (което би отговаряло на природните закони), то на тази ширина се намира градчето Назарет, където според Библията се е родил божият син Исус Христос", пише в изумителния си анализ Александър.

По същия начин той обвързва цифрите, засечени от радиотелескопа на SETI, с продължителността на един звезден ден, който е малко по-малък от 24 часа. Тук нашенецът умножава цифровото послание от Космоса по времето, за което планетата ни се завърта около своята ос (23.93444444 часа). Така се получава точно географска ширина на остров Крит (54,44‘8,2"), където се е родил главният гръцки бог - Зевс. "От всичко дотук описано от мен ми дава правото да твърдя, че на 15 август 1977 година извънземна цивилизация наистина се е опитала да направи контакт с нашата планета. Те са ни казали здравей, използвайки код, който се активира с двете най-значими величини за една планета - деня и годината", убеден е Александър Ладжов. Той обаче задава и един друг въпрос - откъде те знаят за точното измерване на времето на планетата ни, освен ако вече не са тук.

"Мога да докажа, че Уау-сигналът (5910362416) служи като идентификационен знак на своя автор и същевременно ни казва как да се свържем с него", загатва емигрантът, че не казва всичко, което е декодирал.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9002 |30.09.2013 Седмицата ще е трудна заради квадрата на Марс и Венера . 2| 7236 |29.09.2013 „Стоунхендж” на Третия райх . 21| 18800 |29.09.2013 Ванга: Щом падне Сирия, ново учение ще промени света . 1| 7788 |27.09.2013 Алпинист се натъкна на съкровище на Мон Блан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads