Реклама / Ads
31| 28772 |11.08.2012 МИСТЕРИИ

Ванга: Не можеш забогатя на Рупите, тия пари са от мъка и болка

.
Вангелия Гущерова - Ванга
Над 1 млн души са посетили Ванга за 55 години. На всеки един от тези хора пророчицата от Рупите е казала нещо, погледнала е в живота му назад и в бъдещето. 7000 нейни предсказания са се сбъднали. 80% е сбъдваемостта на нейните пророчества. Според мнозина Ванга е знаела също, че ще почини на 11 август.
 
Руският психотерапевт Анатолий Кашпировски, известен и у нас с мистериозните си телевизионни сеански с милионна аудитория в края на 80-те години, казва: „Ако има нещо, което човешката мисъл и съвременната наука не могат да обяснят, това е феноменът Ванга. Българката остава непозната галактика”. Кашпиродски е роден на 11 август... Самият той казва, че 11 е специален знак на Съдбата и само на избрани от нея животът е свързан с това число.

 

Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като баба Ванга, е родена през 1911 г. в Струмица. На 11 август се навършват 16 години от кончината й, но всички онези, които по един или друг повод са общували с нея, не я забравят. За пророчицата всички твърдят, че освен доброта, притежавала и голяма мъдрост.

Казват още, че Ванга предсказала началото на Трета световна война. Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави. Тя предвидила 11 септември и нападението над Световния търговски център - "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици", казала Ванга. Видяла още началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже потъването на руската ядрена подводница "Курск".

Освен пророческата и способност Ванга твърдеше, че "вижда и разговаря" с хората, починали преди 100 и повече години. Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеели на Земята.

Последователите на Ванга казват още, че тя знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция.

 

Друга "Ванга" живее във Франция, казва се Патрисия Люмо, съобщиха сензационно преди време медиите. Подобно на Ванга и тя е сляпа, има ясновидски дарби и може да разговаря с мъртвите. Странно съвпадение е и това, че Патрисия губи зрението си точно месец след смъртта на Ванга. Веднъж, когато роднините й се събрали в Париж, девойката им казала в никакъв случай да не се настаняват в един от хотелите, тъй като върху него ще падне "голям самолет". Седмица по-късно върху хотела рухва самолет "Конкорд".

 

Всъщност за истинската наследница на Ванга е посочена седемгодишната французойка Каеде Убер. В специално предаване на руската телевизия НТВ тя предсказа събития от бъдещето. Учени се заеха да изучават феноменалните способности на детето. Месеци по-късно обаче Убер загина в тежка катастрофа. С нея си отиде и тайната, дали наистина е наследила способностите на българската пророчица.

 

Ванга предсказа: Когато начело на Съединените щати застане афроамериканец, ще се случи истинско чудо, чудо на чудесата – ще започне световен разцвет. Това пише в популярното руско издание „Аргументи и факти”. Според „АиФ” българската пророчица много ясно още преди толкова време е дала да се разбере, че 44-ят президент на САЩ ще е Барак Обама. Доказателство са нейните думи, че следващият президен след Джордж Буш ще е „черен човек”. Ванга не стигнала дотук, а предсказала също, че през 2008 година в Америка ще започне голяма икономическа криза. Възможно било дори великата страна да се раздели на южни и северни щати.

Световната криза обаче щяла да стане причина за невиждан възход след нея. „Всички религии ще изчезнат. Ще остане само едно учение – Учението на Великото братство. Като бяло цвете то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят”, допълва изданието Tamby.info.

В края на 50-те години на миналия век Ванга предсказва убийството на президента Джон Кенеди в Далас. Тя „видяла” и смъртта на Индира Ганди. „Курск ще се окаже под водата и цял свят ще го оплаква...” Тези и думи стават ужасно ясни през август 2000 година, когато загива екипажът на атомната подводница „Курск”.

Преди да си отиде Ванга завеща на българите:

- Направи добро и го хвърли в морето - то само ще намери пътя обратно и пак при тебе ке дойде;

- Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, децата са огледало и на двамата;

- Не глезете децата. Като им давате нещо, не им позволявайте да го дърпат от ръцете ви;

- Не съдете ближните си. Оставете това на Бога, нека той съди хората за грешките им.

- Който дава, ще остане с пълни ръце, а онзи, който гледа само да взема – с празни. Кракът, който тъпче, изсъхва;

- Събота е ден на мъртвите. Не вдигайте сватби в събота;

- Помнете, че човек предполага, а Бог разполага;

- Почитайте и уважавайте мъртвите, вярвайте в Бога, спазвайте закона;

- Чакай от околните същото, което си направил и ти за тях, това е точно така, от мен да го знаеш;

- Всеки може да мисли както си иска, а ти си длъжен по-често да проверяваш своите дела и постъпки;

- Всеки сам си избира изпитанията, за да изкупи греховете си. Да не си мислиш, че хората страдат само защото трябва да страдат?

- Който граби, един ден и него ще ограбят;

- Който мрази, той не може да не предизвика омраза към себе си;

- Който е прекарал целия си живот така, душата му няма да има мира, той че се измъчи и изтормози... Не можеш забогатя на Рупите, тия пари са попили човешката мъка и болка. Затова съм ги събирала и съм построила църква, дала съм ги в Божиите ръце, за да служат на хората, когато си ида...

- Не се карайте по между си, мислете за България

- Няма по-даровит и хитър народ от нашия. Ще мине време и България ще изправи снага, ще порасне самочувствието на хората, те ще се развиват духовно, че се появят нови таланти. Времето, времето – то е нашия съдник;

- Как да помогне човек на тия безверници? Кажеш му какво го е сполетяло, а той те гледа и не вярва... не вярва ни на мене, ни на Силите, дето ни пазят. А после, като мине страшното, веднага забравя, е си му протегнал ръка за помощ. Ее... не всички, но много са тия, дето забравят. Трудно можеш да помогнеш на безверника. И това добре го запомни – на хората трябва да им се върне вярата, вярата...

- Ще дойде ден, когато лъжата ще изчезне от Земята. Няма да има насилие и алчност, няма и война да има... а онези, дето останат живи, ще знаят колко струва животът и ще го пазят...

Приписват и се още и следните мисли:

България е благословена страна. Не случайно силите ме изпратиха тук.

Българското писмо е едно от най-старите на земята.

Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.

Нужен ни е един Бог, един владетел и единен български народ.

Сини, червени, зелени – ако се обединят, страната ни веднъж завинаги ще се оправи.

Гордейте се, че сте българи. Не отстъпвайте от род и родина. Не се продавайте на Америка за пари!

Ще се отвори земята и ще се разбере кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали държава са оставили и бел град.

Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия.

Деца, в България ке стане добре... Ке се живее добре.

Не се карайте – всички сте Божии чеда. България ще се оправи – чакат я добри дни.

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, Самочувствието на хората ще порасне.

Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 30233 |09.08.2012 На Олимпиадата – секс до дупка! . 8| 15535 |06.08.2012 Мерилин Монро - името на мечтата . 33| 15510 |28.07.2012 2035 г.: Бургас става "турецкий"?! . 27| 26727 |27.07.2012 Шпионажът в България: куршуми и секс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads