Реклама / Ads
7| 5804 |16.04.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Бащата на Паола за Фрог: Вещи лица прикриват убиеца на „България”

.
Източник: Булфото
Върнаха делото за убийството на дъщеря ми и приятеля й на прокуратурата, за да оневинят прокурорския син Бисер Андреев. Вещите лица покриха част от скоростта на обвиняемия. Опитват се да вкарат в затвора другото момче, като твърдят, че той е увеличавал скоростта по време на изпреварването. Нормален човек не може да бъде заблуден, коментира пред Фрог нюз бащата на Паола, която бе блъсната на „България” заедно с приятеля й Николай на 5 август 2011 година в столицата.
 

Тъй като Бисер Андреев е син на прокурора Венцислав Андреев, делото първоначално се гледа във Варна, за да няма конфликт на интереси. То обаче било прекратено за 10 мин по искане на адвокатите на подсъдимия. „Борис Велчев прати делото във Варна, а Цацаров – в София. Върнаха го точно там, където има конфликт на интереси. Бащата на обвиняемия беше в Софийска градска прокуратура, след това в Апелативна, а сега вече е във Върховна”, разказва бащата Банко Друмев.

 

Показанията на свидетелите не се зачитат изобщо. Единият от шофьорите е казал, че е карал със 100 – 110 км/ч. Но такава скорост не е отразена нито в Следствието, нито при вещите лица. Никой няма да си признае, че е карал със 140 км/ч! Не може  обвиняемият и другото момче да са карали със 70. Хайде, бе! Поне със 120 са карали. Не може дъщеря ми и приятелят й да бъдат изхвърлени на 30-40 м от мястото, където са били, ако са карали с 70 км/ч. Трябва да сме идиоти, за да го повярваме!, отказва да повярва на експертизите бащата на Паола.   

 

Нищо не се прави в тази държава по отношение на злополуките по пътищата. Защо трябва да се предупреждават шофьорите, че ще има акция на КАТ? Това означава следното: Моля ви, внимавайте, защото ще ви накажа. Протестите на хората, загубили близки на пътя, се виждат от съда и правителството, но те нищо не правят. Пеят старата песен. Аз ще продължавам да се боря, загубих единственото дете..., не спира битката с Темида скърбящият родител.  

 

Припомняме, че 39-годишната Паола и 34-годишният Николай са се разхождали по алеята, когато с превишена скорост ги застигат две коли  през лятото на 2011 г. Едната е управлявана от 21-годишния прокурорски син Бисер Андреев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6300 |15.04.2015 Менков за Фрог: Квестори и синдици с едни и същи адвокати за КТБ, крият истината . 5| 5906 |08.04.2015 Отец Никанор пред Фрог: В петък не се работи, яде и пие вода . 62| 10883 |06.04.2015 Коритаров пред Фрог: Политическата класа води към гибел клетата ни българска държава . 14| 6260 |02.04.2015 Проф. П. Иванов пред Фрог: Депутатите работят само по един ден в седмицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads