Реклама / Ads

 

10| 14606 |16.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Елена Йончева отвърна на ”шамарите” на вицепремиера Красимир Каракачанов

.
”Филмът представя факти за корупция, за търговия с националната сигурност на страната ни, за участието на гранична полиция в трафика, за покровителството на каналите от висшите етажи на властта. Вместо отговор, обяснение, разследване за тези изнесени факти, вие препоръчвате “да бия два шамара” на бежанците.”
Депутатката Елена Йончева отговори на напдаките на военния министър и вицепремиер Красимир Каракачанов от тази сутрин за филма й за границата. "Филмът представя факти за корупция, за търговия с националната сигурност на страната ни, за участието на гранична полиция в трафика, за покровителството на каналите от висшите етажи на властта. Вместо отговор, обяснение, разследване за тези изнесени факти, вие препоръчвате “да бия два шамара” на бежанците.

Така дерутатката Елена Йончева отговори на напдаките на военния министър и вицеппремиер Красимир Каракачанов от тази сутрин за филма й за границата.

Вижте целия коментар на Елена Йончева във фейсбук:

„Уважаеми господин Каракачанов,

Днес в национален ефир препоръчахте, вместо да снимам нелегалните мигранти, преминаващи зелената граница, да ”им бия два шамара”.

Трябва да споделя, че съм дълбоко смутена от вашия съвет.

Филмът представя факти за корупция, за търговия с националната сигурност на страната ни, за участието на гранична полиция в трафика, за покровителството на каналите от висшите етажи на властта. Вместо отговор, обяснение, разследване за тези изнесени факти, вие препоръчвате “да бия два шамара” на бежанците.

Какво бихте препоръчали на журналиста от БиБиСи, който констатира следното:

“ТЕНДЕНЦИЯТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ Е МИГРАНТИТЕ ДА ПЛАЩАТ НА МЯСТО ПОДКУПИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАИ, ЗА ДА ВЛЯЗАТ В СТРАНАТА. КОРУПЦИЯТА В ТАЗИ СТРАНА ПОДКОПАВА И СИГУРНОСТТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ПРЕСИЧАНЕТО НА ТАЗИ ВЪНШНА ГРАНИЦА С ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ Е ПРОСТО ЛЕСНО, ТО Е ЧЕСТО УЛЕСНЕНО ОТ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ.”(2.08.2017г.)

Всeки ден в страната ни преминават големи групи от нелегални мигранти. Но вие би трябвало да знаетe това. Обществото ни получава информация само когато граждани подадат сигнал за мигранти, забелязани в товарен влак или когато бусове с тях катострофират по българските пътища.

Лицата, които преминавават незаконно възпиращото съоръжение и на които вие препоръчахте да им се бият шамари, често са жертва на същата тази система от каналджии, покровителствани от властта“.

* Заглавието е на Frog news
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 48| 3354 |11.05.2021 Анализатор: Партията на Слави е тип ”Чадър” - бори се за гласовете на всички обществени групи . 0| 2139 |11.05.2021 Игор Федик специално за Фрог: . 9| 6447 |11.05.2021 Адв. Екимджиев: Мата Хари да му се яви, Гешев може да откаже да разследва . 40| 8858 |10.05.2021 Политически катарзис! Най-големите критици на Борисов се сборичкаха днес за микрофона, за да го защитят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ