Реклама / Ads
6| 11075 |16.10.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Богдан Милчев: В регионалното министерство има тежка корупция, с чадър от президентството

.
Богдан Милчев
Виолета Комитова и Димитър Стянов отиват със строителна фирма при президента и му докладват за искане на подкуп от Захари Христов, действащ зам.-министър. Президентът си замълчава и случаят се потулва. И сега Захари Христов е зам.- министър. Строителната фирма Комитова и президентът да я назоват. Има натиск върху нея. Тодор Стоянов е служителят, който огласява това. Президентът не е уведомил прокуратурата. Аз в момента уведомявам прокуратурата.
 

Това заяви пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна безопасност.

 

Строителната фирма отива при заместник на Комитова и казва, че заместникът и е искал пари от фирмата. Той е искал подкуп. И при при президента отиват Комитова и Димитър Стоянов. А Тодор Стоянов е свидетел за престъпни намерения. Прикрива се корупция. На това трябва да сложим край, допълва той.


Милчев продължава с разкритията: Министър Шишков е лицемер. Настоявали сме от него да имаме документи за четири пътища. Той ни саботира за тази проверка. Отказват да ни дадат документите в електронен вид заради неправилна интерпретация. А това би следвало да бъде публична информация Те се скриха, те отказват да ни ги дадат.

 

Министър Шишков има справка от Агенция "Пътна инфраструктура" и казва, че няма нужда от ремонт на АМ "Тракия". Ако сменят само асфалта няма да може да откраднат 300 млн, категоричен бе той.

 

Да станат публични всички възлагания. За да контролираме. Но качиха информация само до юни. За август, септември не качиха. .Качват със задна дата дейности, които не са извършени. И пак саботират, продължава Милчев.


АПИ е принизена до публичен дом. Пишат актове на шофьори с извънгарибатни товари. Тези актове падат и МВР им се подиграва, като им казват да си прочетат закона. Това се случва сега, съобщи още експертът.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 16883 |15.11.2021 Николай Милчев: Какво виждам в следизборните часове?! . 25| 7535 |10.11.2021 Николай Милчев: В седемнайсети век сме! Топим се като мухи - унизително, престъпно . 2| 4866 |06.09.2021 Николай Милчев: ”Съединението прави силата”, но късото съединение прави пожари . 12| 61636 |13.08.2021 Поетът Николай Милчев: За Тошко Йорданов, за училищния фолклор и котленските хаджии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads