Реклама / Ads
0| 7751 |22.07.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Борисов към репортерки: Спрете да вървите след мен като патици

.
Бойко Борисов в обкръженито на репортери в парламента
Спрете да вървите след мен като патици. С тази реплика премиерът Бойко Борисов се обърна към журналистите, които го следваха неотлъчно в парламента, докато търсеше стаята на ПФ. Той изръси репликата видимо ядосан след преговорите за предстоящите промени в Конституцията.
 
Култовите реплики на Борисов не свършват до тук. Наскоро той сравни питащите репортери с пуйчета. Преди няколко месеца на въпрос къде отива и кога ще се върне, той рече : "От такива като теб не мога да се оженя". След като видя, че това се хареса на дамите с микрофони, които прихнаха да се смеят, той добави: "Къде ти е най-лесно,  заради тебе, там ше отидем".

Представители на медиите помнят и други ценни бисери като например: Лили Павлова освен в парламента и в бедстващите райони е ходила на "фъш-фъш да духне малко косата". Констатира още : Ти си църна по рождение, не си се пекла някъде, предполагам.

Ето още от легендарните реплики на премиера:

„Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм“. 

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”.

”За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. Отидоха и посочиха труповете. Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”.

“Как няма работа бе? Например за овчар в момента, и така се търси агнешко месо и овчо в целия Европейски съюз… просто във зеленчукопроизводството .. ма той нямал щото бил АЙ ТИ специалист..”

„Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете. Трябва да се сложат на тъмно, за да покълнат, след това малко с мотиката се копаят, слагат се. И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади.“
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5485 |17.07.2015 Нинова към Борисов: 1646 населени места са без хляб, умишлено ли e това? . 8| 5719 |13.06.2015 Иван Иванов: Домусчиев подведе Борисов за тока . 41| 9385 |23.05.2015 Умилителна снимка на Борисов с момиченце взриви фейсбук . 15| 6100 |22.05.2015 Борисов уволни шефа на Агенцията по храните Пламен Моллов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads