Реклама / Ads
0| 7292 |09.06.2014 НАРОДЕН ГЛАС

ЧЕЗ раздаде 15 награди в традиционния велокрос за деца

.
ЧЕЗ е генерален спонсор на тазгодишния велокрос за деца, организиран от онлайн портала Az-deteto.bg. Компанията раздаде 15 награди на победителите, а всеки участник получи по една тениска. Забавното състезание се проведе в събота сутринта в столичния парк „Заимов”. Участие в спортната надпревара взеха всички желаещи деца до 12 години, разделени в 5 отделни възрастови групи.
 

 

„Съвременните деца се раждат в ерата на технологиите и от малки свикват да прекарват свободното си време пред компютъра, в интернет или говорейки по мобилните си телефони. Желанието ни беше да накараме малчуганите да излязат на чист въздух за няколко часа и да се раздвижат, като в същото време се забавляват”, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в „ЧЕЗ Разпределение България“АД.

 

Компаниите от групата на ЧЕЗ в България имат утвърдени традиции в инициативите в помощ на децата, на здравословния им начин на живот и тяхното образование. В началото на годината ЧЕЗ спонсорира детското зимно състезание „Изпързаляй зимата“. Дружеството ежегодно организира детски хокеен "Турнир за Купата на ЧЕЗ" и подкрепя осъществяването на международния плувен турнир в памет на именития треньор Стефан Попов - Замората.


Като част от своята корпоративна социална отговорност, ЧЕЗ подпомага и образованието на децата. Дружеството е генерален спонсор на „Забавното лятно четене”. Инициативата насърчава четенето през ваканцията при децата между 6 и 12 години. В началото на февруари 2014 г. ЧЕЗ проведе поредица обучения за разумно и отговорно използване на електроенергията сред ученици от Западна България. Инициативата се  осъществява с подкрепата на Министерство на образованието и науката. Цялостна информация за политиката на ЧЕЗ на грижа към децата, здравословния им начин на живот и тяхното образование може да бъде намерена на микросайта на ЧЕЗ „Инвестираме в България" на адрес investiramevbulgaria.com.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5327 |09.04.2014 „България си ти!”: Ще раздадем 300 пакета с храни на бедните . 4| 5664 |01.03.2014 Кметове от ГЕРБ ще обжалват раздадените милиони на общини на БСП и ДПС . 0| 6586 |27.01.2014 Григор Димитров, Петко Бочаров и акад. Дечко Павлов са сред номинираните за Годишните награди „България си ти“ . 0| 6870 |31.10.2013 Наградиха победителите от Цветната олимпиада в Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads