Реклама / Ads
2| 4616 |31.05.2015 НАРОДЕН ГЛАС

ЧЕЗ заслужи награда в конкурс за зелена компания

.
Заслужена награда
ЧЕЗ получи втора награда за най-зелена компания в България в категорията „Енергетика, технологии, IT услуги” за 2014 г. Националният конкурс „Най-зелените компании в България”, организиран от b2b Media, отличава представителите на  българския бизнес, реализирали най-успешните и устойчиви екологични практики през годината.
 
„Благодаря на журито за признанието, радвам се, че екологичната политика на компанията остава високо оценена. Това ни мотивира още повече да продължим да я следваме. За нас грижата за околната среда е реална възможност да се намалят разходите и да се инвестира в устойчиво развитие. Основна наша цел е да научим младото поколение на отговорно отношение от най-ранна детска възраст. Затова и провеждаме образователна програма по енергийна ефективност и опазване на природата в началните училища.“, каза Ваня Кънева, директор

Компаниите от групата на ЧЕЗ в България прилагат дългосрочна стратегия за корпоративна социална отговорност, чиито основни приоритети са опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност.

Освен, че се стремят да бъдат пример за обществото чрез различни доброволчески акции в областта на опазването на околната среда, компаниите от групата на ЧЕЗ в България предлагат и услуги като електронната фактура, с които насърчават своите клиенти да бъдат по-отговорни към опазването на природата. Заедно с безспорните си ползи за околната среда, електронната фактура е по-сигурната и по-удобна алтернатива на хартиения носител на месечната сметка за електроенергия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4832 |28.12.2014 ЧЕЗ България получи наградата „Инвеститори в човешки капитал” . 0| 4935 |12.12.2014 ЧЕЗ подкрепя 3 каузи на деца в конкурса ”Моето приключение с ЧЕЗтър” . 1| 7244 |06.03.2014 Поощрителната награда от играта на ЧЕЗ „Академия енергия“ отива в Плевен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads