Реклама / Ads
14| 9819 |19.02.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Емилиян Гебрев: Срещу мен се води атака за унищожаване, ключът е към фирма Виафот

.
Емилиян Гебрев
Води се атака срещу мен за физическо, икономическо и юридическо унищожаване. Здравословното ми състояние драстично се влоши след отравянето ми, което доведе до припадането ми в болницата. Това заяви в предаването „Тази сутрин” бизнесменът Емилиян Гебрев.
 

Атаката срещу мен стартира от момента, в който в публичното пространство излезе моето желание за придобиване на дружество, което е било в състава на Корпоративна търговска банка – „Дунарит”, посочи бизнесменът.

 

Преди да стане отравянето, имах среща с партньори, с които работя от 25 г. Нашите отношения освен бизнес, са и лични. През живота си никога не съм ял рукола, каквато информация изнесе главният прокурор Сотир Цацаров. Кафе не пия поради здравословни причини. Всички отровени сме били на различни места и по различно време. Именно затова смятам, че става въпрос за планирана операция срещу мен.

 

Поява се една фирма, която е с изключителен съпорт от най-различни нива на държавата. Тя в момента също се съпортира от държавата. Фирмата се казва „Виафот”. Ние сме със стратегическо значение за страната, а тази фирма не е, а и се оказва държавна подкрепа. Не само страната ни, но и светът се тресе от този скандал. Именно тази фирма е ключът за всичко, което се случва с мен.

 

Емилиян Гебрев допуска, че може да е отровен от Новичок. „Вместо нашата страна да поиска помощ от организацията за защита от химически оръжия, тя не го прави”, допълва той.

 

„В момента, в който бяха подадени всички документи по отношение на придобиване на дружеството, се заведоха над 120 дела. Във всяко нещо, което е направено, било то от „Емко” или „Дунарит”, то е обжалвано в съда. Кой стои зад фирмата – преди няколко дни излязоха някакви имена, но кой действително стои зад фирмата – не се знае. Това е на местно ниво, местни икономически интереси, преплетени с външни интереси”, заяви Гебрев и допълни, че не е свързано само с бизнеса му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 11908 |06.02.2019 Методи Андреев: Срещу Лозан Панов се извършва държавен преврат . 12| 12329 |23.01.2019 Ще празнува ли с хоро и потури Каракачанов 40 г от акцията на ДС срещу циганите? . 1| 9599 |09.01.2019 Жестока репресия срещу журналисти в Румъния след разкрития за лидера на социалдемократите . 5| 12091 |09.01.2019 Адв. Карадалиев: Над 20 сигнала съм подал срещу Гешев и Цацаров за незаконни действия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads