Реклама / Ads
6| 11483 |26.07.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Фрогоко: Новини за ”башибузук”, ограда за свине и ”яката дупара” на Бузлуджа

.
Източник: МО
Само през вчерашния ден се завъртяха няколко новини и снимки, които представиха едни истински мили, родни картинки, които могат да се пръкнат и видят само в България. От Афганистан се завърна отечествен ”башибозук”. ”Яката дупара” Гери Никол ще се друса на червена Бузлуджа, а с ограда от 120 метра ще борим чумата по прасетата от Румъния.
 

Военния министър като "войвода" посрещна поредния ни контингент, който се завърна от Афганистан. Вижте сами стойката на министъра, командващият строя е гологлав, рейнджърите също са без шапки и с различни униформи. Не закъсняха и коментарите за тази разпасана миротворческа команда:

 

Антон Рачев: Срам ме е...., след като "разформироваха"армията, този "башибозук"по - добре да не го показват. Никъде по - света такава сбирщина и цигания няма.....ЖАЛКО!!!

 

Валери Молхов: Срам ме е, братя! Не е редно, Швейк разказва за нас

 

Трифон Трифонов: Сега се светнах . Това е БЕДРОК ! Според техния устав ФРЕД ФЛИНСТОУН и БАРНИ РЪБЪЛ се справят добре ! Така че не се ядосвайте, приятели! Това не е България!

 

И като си помислим само, че досега мисията в Афганистан ни струва 2 млрд?!

 

Още по-смешна е новината за участието на Гери Никол на концерт на БСП. Преди години Лили Иванова пя на предизборен концерт на БСП в НДК, но вместо очакваните "Детелини" тя зарадва публиката с "Черната овца". Повечето от побелелите бесепари напуснаха залата. 


.

Сега "яката дупара" навярно ще направи щастливи най-младите социалисти....

 

Преди ден стана ясно, че една от мерките за справяне с чумата по прасетата от Румъния е изграждане на телена ограда, дълга 133 км. Цената на предпазното съоръжение може да достигне 300 хиляди лева.  Благовест Георгиев от ловната дружинка във варненското село Тополи е категоричен, че новата ограда не може да спре дивите животни. „Това, ако е засилено ще го разкъса все едно къса конци. Няма да може да спре почти нищо”, каза той.


.


Оградата е наречена в социалните мрежи „инженерно съоръжение спиращо полета на свинете от Север.”

 

Баууууууу! В Пирин пък се появи паметник на Батман.

.

Точно на Бъндеришка поляна, която ни напомня за пирински орли, соколи и мури, банскалии са вдигнали палетник на Батман.

 

Хайде да споменем и нелепите фотографии и новини, в които възрастни хора с увреждания се изправят срещу деца с увреждания, слепи срещу майки.

 

Наистина май има нещо сбъркано или побъркано в нашата държава!

 

Калин Джумайски

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5796 |29.05.2018 Фрогоко: Време е да пресечем аматьорството и популизма в отношенията с Русия . 3| 7563 |30.04.2018 Фрогоко: Мним свидетел ще „доказва” вината на Павел Александров . 7| 12238 |18.04.2018 Фрогоко: Турското знаме се развя над българско читалище по време на религиозен ритуал . 0| 9359 |17.04.2018 ФРОГОКО: Незаконен шеф пое Рехабилитацията в „Овча купел”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads