Реклама / Ads
0| 6203 |15.10.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Богопомазаните посредственици в бизнеса могат само да откраднат създаденото от други

.
Срещнах приятел, който прекара голяма част от живота си да продава цигари на Булгартабак. С успех, защото компанията дълги години, независимо от кампаниите против тютюнопушенето, макар и държавна, си беше намерила нишата и продаваше на свои пазари.
 
Това разказва във Фейсбук Илиян Василев. И продължава:

Дойде Доган, Царя и Борисов, Цветан Василев и най-вече Пеевски и ...... мрак. Новите шефове освободили всички и тръгнал корпулентния да прави бизнес, от който нищо не разбира.

Сега - фабриките затворени, репутацията унищожена, активите продадени. Капитализацията на Булгартабак се срина. А помните ли колко западни компании какви пари даваха, но не ---- нашето си е наше и без Доган да се съгласи не става. И сега приватизаторчето - което трябваше да гледа за изпълнение на договор, за защита на интересите на държавата - стана министър. И пак зулуми и пак поражения.

Ето това Ви е целия "професионализъм" на богопомазаните посредственици - претенции много, но освен да източат и да откраднат от създадено от други не могат нищо. Разбирам, че и търговските марки не са успели да продадат.

Не им пука защото са овладели прокуратурата и на практика са безнаказани, каквото и престъпление да направят.

Републката на тримата корпулентни. Вече няма значение кой какъв е - важното е да бъде против корулентните.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 11404 |14.10.2017 Илиян Василев: Може ли медии, с огромни невърнати кредити в КТБ да ”осветляват” фалита на трезора? . 5| 19186 |10.10.2017 Илиян Василев: Йордан Цонев предаде ”много поздрави от Пеевски” на Цолова. След това я уволниха . 27| 28109 |08.10.2017 Илиян Василев: Собственик си, докато Пеевски и Борисов решат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads