Реклама / Ads
6| 15556 |24.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев за Люба Кулезич: Отстрелват се всички икономислещи

.
Странно е когато уволняват журналисти, свалят предавания, а политиците мълчат. При това предаване, което е вероятно най-рейтинговото. Била крайна, а аз си мисля, че нормалността вече е крайност. При това я уволняват, така че да няма възможност да реагира в ефир.
 

Мълчи и Диков. Той предложи тази схема на чалга в БиАйТи със силиконки, сексоложки и т.н.

 

Другите журналисти в Би Ай Ти ще си замълчат, защото пазят своето. На това му викахме навремето "солидарност".

 

Всички знаят за какво иде реч - отстрелват се предпредседателски всички инакомислещи, за да можем да представим пред Европа тиха и съгласна с управлението на Тримата България.

 

Съгласуват списъци, овладят медиийни канали, назначават свои хора в свои банки, на свои медии. Назад към времената на Тодор Живков.

 

В същност си вкарват автогол. Защото налягането в тенджерата се качва и ще избухне точно когато се надяват на най-голяма тишина - европредседателството.

 

Притиснатите до стената български граждани, журналисти, медии, бизнесмени, политици няма да имат никакъв друг изход освен да демонстрират пред фокусирала се върху България Европа срещу безобразията на прокуратурата, срещу диктатурата на Тримата, срещу корупцията и най-вече срещу мълчанието и съгласието на Европа с всичко това. Защото не се заблуждавайте - купуват си спокойствие с пари от ЕС.

И се подгответе да бъдете облъчени с цялата възможна анестезия - чалга ,реалити, фейк истории, миски, панегирици за Вождовете.

 

Емигрирайте от електронните медии - те вече са Техни. Останаха само няколко канала и предавания, но и при тях е въпрос на време. За това емигрирайте в мрежата и блокирайте троловте и фейк сайтове. Без никакво колебание.

 

Борисов изигра своята роля по прекрасен начин - овладя протеста в дясното пространство. Сега там има чиновници, уплашени и дезинтересирани. Браво генерале, докторе, инженере за укрепване на Вертикала на властта.Единственият ти проблем е, че не ти си Путин в ситуацията.

 

Източник: Фейсбукът на Илиян Василев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12776 |20.11.2017 Илиян Василев: Няма да ме видите в ТВ Европа, финансира се от КОЙ . 8| 9506 |17.11.2017 Кулезич: Борисов изрита политическия труп на Главчев и курдиса на стола му поредната ханъма . 6| 6995 |15.11.2017 Кулезич: Скандалът с Корнелия Нинова е знак за тежка цензура от името на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads