Реклама / Ads
43| 8169 |25.03.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: ”Неутралитетът” на Радев - антивоеннолюбеца, който налива нашите милиарди в хазната на Путин

.
Източник: личен архив
Пропаганданата атака на Русия продължава. Първо, бяха зърнарите - които започнаха да настройват обществото срещу евтиното украинско зърно, въпреки, че руският износ на зърно и приносът му за ниските световни цени е много по-голям.
 

Същите зърнари блокираха добива на газ в Североизточна България.


След това тръгна психоатаката срещу украинските яйца, пак че подбивали местното производство. Докато вноса беше извън Украйна нямаше проблем, но изведнъж стана щом започнахме да внасяме от тази страна.


И медиите усложливо пригласят.


То не бяха фейкове, че зърното е отровно, а яйцата заразени.


Да сте чули някаква институция у нас, да не говорим служби и прокуратура, да са взели отношение по тази съзнателно създавана и разпространявана паника? Не, няма и да чуете.


Истината е, че за Радевите симпатизанти всяка покупка на стока и услуга от Украйна е помощ срещу руската армия.


Каквото и да купуваме от там, става дума максимум за няколко десетки милиона.

 

Няма ни в списъка с топ 10-те купувачи на украинско зърно.


Но определено сме първи в Европа по покупка на руски нефт, и стойността на тези покупки е над 10 милиарда лева. Една трерта от природния газ е също руски. А това са нови милиарди. Знаете ли, защо правителството на Радев не обяви резултатите на търга за покупка на природен газ за 2023 - това трябваше да стане до края на декември 2022? Отговорът е прост - за да могат да правят къси покупки на руски ВПГ през гръцки и турски посредници.


Това е формулата на "неутралитет" на Радев - антивоеннолюбеца, който налива нашите милиарди във военната хазна на Путин. Радев ще завърши зле. Колкото Путин може да спаси главния русофил Малинов, като го направи генерален секретар на новия Рус-Интернационал, толкова ще може да спаси и Радев.

 

Илиян Василев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 9037 |22.02.2023 Илиян Василев: Радев е ”полезен идиот” по Ленин и това прави върховен приоритет формирането на редовен кабинет . 3| 10014 |20.02.2023 Илиян Василев: Глобата на “Лукойл” ще влезе в съда и по стара традиция ще падне . 3| 11234 |20.01.2023 Илиян Васиев: Регулаторите в САЩ, нямаше да settle-нат с нас, ако имаше каквото и да било нередно с Nexo . 15| 25516 |10.01.2023 Морфов за Василев: Аз с нищожества не общувам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads