Реклама / Ads

3| 5538 |08.03.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Миков към жените: Благодаря ви, че водите – в личния и в обществения живот!

.
Миков с поздрав към жените
За мен е удоволствие да ви поздравя за 8 март – Международният ден на жената. Днес празнувате вие – нашите съпруги, приятелки, майки, сестри, а на нас – мъжете се пада удоволствието да засвидетелстваме силно уважение към вас, отношение, което дължим през всички останали дни на годината, поздрави дамите от страницата си във Фейсбук лидерът на БСП Михаил Миков.

Ето какво написа още социалистът.

 

Приемете най-искрена благодарност за това, че сте до нас, че сте опора и стимул, без които много от начинанията ни биха изглеждали неизпълними, биха загубили смисъл. Благодаря ви за грижите, които полагате за нас, за децата ни, за нашите родители. Благодаря ви, че ни давате самочувствие и семеен уют. Благодаря ви за окуражаващото усещане, което ни създавате, че винаги имаме до себе си близък човек, на който можем да разчитаме. Не на последно място, благодаря ви, че все по-често водите – в личния, в обществения живот – и намирате сили в моменти, когато ние, уж силният пол, губим надежда или увереност, че ще се справим с житейските предизвикателства.

 

Уважаеми дами, позволете също да припомня, че 8 март е празник, който отбелязваме благодарение на жените от социалистическото движение, иницииран като повод да подкрепим международната солидарност с трудещата се наравно с нас нежна половина на човечеството. 8 март е и възможност да върнем в полезрението на общественото внимание неприключилата борба за равноправие между половете във всички обществени сфери.

 

Наред с това, Международният ден на жената е пример за инициатива на хора с леви идеи, успели да убедят своите съграждани за необходимостта да демонстрираме уважение към партньорите си, да превърнем солидарността в повод за празник. Надявам се, че ние – представителите на съвременната левица, ще съумеем да отстояваме тези ценности и ще бъдем също така убедителни пред съгражданите си и за други принципи, в които вярваме!

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 2| 4908 |07.03.2015 Миков: Държавата не печели борбата с престъпността . 9| 5218 |26.09.2014 Миков за тока: Зимата на 2013 г. може да стане есента на 2014 . 40| 10375 |28.07.2014 Проф. Слатински: Миков е средноинтелигентен, комформист, слаб в икономиката . 87| 5712 |15.01.2009 Миков - строг и несправедлив
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ