Реклама / Ads
3| 6014 |19.04.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Писмо до Фрог: Девалвация на ценностите - имам над 2 400 000 обслужени туристи, а съм безработна

.
Изборите минаха! Имаме Парламент. Имаме Правна, Здравна и Финансова комисии. До тук Добре! Аз като обикновен данъкоплатец, започнал трудовата си кариера през далечната 1990 г като миячка в един от 3-те 3 звездни ресторанта на Слънчев бряг, дали бих могла да изложа гледната си точка на данъкоплатец и до ден днешен?
 

С уточнението, че от 1990 г досега минах през всички йерархии на ръководни длъжности в Международни компании, и Пандемията от март 2020 до днес ме остави безработна с всичките ми дипломи, езици и квалификации. И към ден днешен биографията ми не е достатъчна даже за касиерка в супермаркет.

 

От октомври 2020 пращам автобиография за длъжности, за които преценявам, че отговарят на моите умения и мога да се справя. Не, не ме разбирайте погрешно!Единствено в България, възрастта на даден кандидат за някаква длъжност има значение! Всички пишат какъв опит и знания се изискват от кандидатите, но никой не си дава сметка, че няма как вчера да си завършил висше и да имаш минимум 2 години стаж на подобна позиция!Безумие по Български! Няма да забравя, когато ми възложиха да направя презентация на фирмата, за която работех, пред студенти в колеж със спецификата на нашата дейност. Един младеж просто се изправи и ми заяви, че няма да работи на длъжност "Мениджър" за по-малко от 2500 лв платими предварително! Годината беше 2011! Аз просто му пожелах успех, и му казах, че на мен ми е отнело 10 години катерене по йерархия, за да направя тази презентация пред тях! Толкова от мен за девалвацията на понятия и ценности!


Останалото, което имам да споделя за това как се градеше Демокрацията от 10-ти ноември 1989 г до сега, ще го запазя за Мемоарите си, освен ако не намерим общи примери, които да послужат на настоящето за връщане към нормалност.


Готова съм да изпратя личната си автобиография, в случай на интерес. Не съм писател, не съм журналист. Но зад гърба си имам над 2 400 000 обслужени туристи от всички европейски националности, вкл. Русия, Украйна и каквото още там се сетите. Както и обслужването на стотици туристи по време на Атентата на л-ще Бургас през 2012.
Данъкоплатците на тази България имат различни лица, и всяко едно от тях заслужава да се чуе!


Гергана Костадинова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6774 |16.04.2021 Адв. Гьошев за Фрог: Съдът отмени политическо уволнение на ГЕРБ в Асеновград . 5| 6096 |07.04.2021 Д-р Огнян Гърков за Фрог: За антисистемния протестен вот. ГЕРБ удържа властта като копанка от еврофондове . 27| 17886 |07.01.2021 Октай пред Фрог: Борисов опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му . 34| 10840 |06.01.2021 Ген. Д. Шивиков за Фрог: Няма заигравка между президента и премиера. Това е битката за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads