Реклама / Ads
49| 9692 |08.11.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Почна се! Слави Бинев бесен на Борисов, отрязал го за шеф на комисия

.
Слави Бинев
Депутатът от ПФ Слави Бинев е бесен на Бойко Борисов, защото не приел кандидатурата му за шеф на комисия в парламента. Това призна самият той по Нова тв. Той подкрепи вчера кабинета, но гласува против Борисов да е премиер.
 
Общото решение на групата е да подкрепим кабинета. Когато всички мислят еднакво, не мислят достатъчно. В името на програмата така гласувах. Дълбоко се надявам Борисов да ни изненада. Той, няма да го направи, като виждам анонсите. Вчера Валери Симеонов представи кандидатурата ми за председател на комисията по европейски въпроси и фондове. Явно пак ще слагаме хора, което са по-удобни. Трудно човек говори сам за себе си. Когато човек иска да спаси България не слага най-послушните. Тук имам опит, който не може да бъде хвърлен на вятъра. Аз нямам нищо лично, но виждате кой има нещо лично. Доколкото разбрах ГЕРБ са отказали да оглавя комисията, решили са да бъда у лево, някакво заместниче. Според мен човек трябва да слуша критики по свой адрес, каза Бинев по повод факта, че Борисов излезе от залата, докато на трибуната говореше Велизар Енчев от ПФ.

В момента, в който се види, че програмата не се изпълнява, ние бързо бихме сменили нашето поведение. Пред нас стоят сериозни проблеми. Трябва да се направи страхотен надзор над банките. Човек трябва да научава новините през „Форбс”. Там ясно се казва, че се проявяват двойни стандарти за банките. Че за една банка са полагани две поредни усилия, докато другата е оставена на кучетата. И другите банки се клатят по страхотен начин. На депутатите им плащат да говорят, а на другите, дето мълчат им плащат много повече, но по друг начин, обясни той.
Слави Бинев захапа и журналиста Сашо Диков, който по думите му го питал: „Ти сега няма ли да се самоубиеш?”. Трябва да се спре незаконната сеч, битовата престъпност. Това са нещата, които трябва да бъдат направени на всяка цена. Трябва да се опълчим срещу членството и в някои големи световни организации. Моето място е точно в парламента. Аз няма да си мълча, винаги ще бъда жълт светофар, който няма да даде на всички да заспят, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 6223 |07.11.2014 Горчева за Фрог: Питам СДС защо не прие Закон за давност на политическите престъпления? . 0| 5917 |07.11.2014 ЧЕЗ планово подменя електромерите . 8| 8276 |06.11.2014 Адв. Екимджиев пред Фрог: За стотици хиляди са делата на вложителите в КТБ . 1| 5278 |06.11.2014 Тенчо Попов пред Фрог: Съобщението на БНБ е правен абсурд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads