Реклама / Ads
29| 23434 |03.08.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Трифонов се даде булка на руската диктатура, подчини се на бг-олигарсите

.
Стефан Гамизов
Няма никакво значение, какво ще стане от тук нататък вече. Маските паднаха и башибозука е пак в “селото” да граби, пали и изнасилва съдбите и живота на българите, както досега!
 

1. Трифонов се обеща и се даде булка на свързаните с руската диктатура и така предаде всичко българско и родно.


2. Подчини се на българските олигарси, които до един са с комунистическо минало и зачеване.


3. Направи ундурма с ислямистите от ДПС. Последните са такива за съжаление, защото са директно подчинени вече на Ердоган, а той е ислямист и диктатор.


4. Нападна по заповед на всички горни опита на правителството в лицето на Асен Василев, да се разкрие колко десетки милиарда е укрил от българските данъчни власти Лукойл през Нидерландия.


5. Не казва и дума за руските военни хибридни операции “Турски Поток” и АЕЦ “Белене”, а всеки момент се очаква руснаците през марионетките си в НЕК, които не можаха да бъдат уволнени, да започнат нова процедура за ядрена централа в Белене.


6. Хората на Трифонов отправиха заплаха към всеки, който им е неудобен. Ковачки ли ще ви е ударната бригада по нареждане на Доган?


7. Санкционираните от САЩ по закона “Магнитски” са недосегаеми, защото не само не се прави нищо срещу тях, а се иска да им се дадат 1.6 милиарда лева за нова газова мощност в “Марица Изток 2”, която е реална собственост на Илко Желязков и ДПС - държавна е на хартия само. Да чухте Трифонов нещо да е казал по тези теми?


8. ГЕРБ се готви да укрепи руските позиции с обещания, че оцелее ли ще даде с ДПС и комунистите поне 3 милиарда евро през АЕЦ “Белене” и руските военни енергийни проекти на американски подизпълнители. Газова мощност в “Марица Изток 2” ще е дар за американска компания от санкционираните в знак на лазене по килима за прошка.

 

Нови избори хора, защото не искам накрая да гледам бунт (да не дава Бог) за освобождение от руско-ислямистко-олигархичната тирания!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 33211 |20.07.2021 Огнян Стефанов: В най-скоро време ще проличи, че върхушката на ДПС къса с Гешев . 11| 26054 |20.07.2021 Стефан Гамизов: Борисов заема страна на здравната олигархия, а не на българите . 22| 10049 |15.07.2021 Стефан Гамизов: Борисов е продукт на руските служби, не се е ”самопроизвел” . 17| 18034 |22.06.2021 Стефан Гамизов: Запомнете това момиче!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads