Реклама / Ads
2| 5693 |15.02.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Татяна Кристи: Радев е знамето на безпросветната България

.
Татяна Кристи
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук журналистът и общественикът Татяна Кристи определи, че е недопустимо президентът, който по презумпция изпълнява ролята на обединител на нацията, да нарича формациите Демократична България и Продължаваме промяната ”Партии на войната”.
 

Журналистът Татяна Кристи изтъква, че е неприемливо да се поставя знак на разделение между формациите, които помагаха на бежанската криза, бягащите от войната и оказват защита на руските дисиденти.

 

Кристи посочва: "Има две Българии! Едната е цивилизована, образована, добра, безкористна. Тя е част от общия демократичен свят. Другата България е байганьовската! Тя е: безпросветна, злобна, лъжлива, пълна с агресивни, необразовани неудачници и с продажни предатели."

 

Ето пълния текст на публикацията на Татяна Кристи:

 

"Партии на войната" нарече кремълският наместник в България Радев - ДБ и ПП! Как не го е срам! Членовете и симпатизантите на тези формации най-много помагаха на бежанската криза, тези хора не спираха да даряват средства на най-нуждаещите се - не само украинци, но и българи в беда. Те защитаваха правата на руските дисиденти, които българската прокуратура искаше да върне на Путин, за да ги унищожи! Те първи откликнаха като граждани на събирането на помощи за хората, пострадали от войната и земетресението.

 

Манол Пейков - героят на нашето време - създаде алтернативна на държавата благотворителна мрежа, която се превърна в институция, докато представителите на кремълофилията заливаха българското пространство с агресия, чевеконенавист и лъжи!

 

Има две Българии! Едната е цивилизована, образована, добра, безкористна - част от общия демократичен свят. Другата България е байганьовската! Безпросветна, злобна, лъжлива, пълна с агресивни и необразовани неудачници и пълна с продажни предатели - и Радев е тяхното знаме!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8476 |07.02.2023 Стефан Гамизов: България при Радев е руски хибриден съюзник и участник в незаконната война в Украйна . 2| 5368 |30.01.2023 Татяна Дончева: Съдебната реформа няма да се случи, това е замазване на очите . 10| 13366 |27.01.2023 Германски медии: Радев бавно, но сигурно разширява властта си . 28| 10780 |23.01.2023 Проф. Евгений Дайнов за Румен Радев: Моралното падение на един ”натовски генерал”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads